Юнгблудз-ефенди беше водещ на едно от най-популярните предавания в “TURKproblem” – „Горещият стол“. Предаването беше риалити, в което канеха участници да отговарят честно на въпроси от публиката. Столът се наричаше „горещ“, защото беше модерен детектор на лъжата, а по стара турска традиция, при всяка лъжа на участника, вградено в седалката дилдо го наказваше анално. А който отговореше честно на всички въпроси, печелеше голямата награда от 100 стотинки!
В най-новия сезон поканиха средно-статистическия левент Ракшонур. Целта беше да покажат на публиката, какви са простите хора от крайните квартали.
- Уважаеми Ракшонур, започна Юнгблудз-ефенди – по традиция водещият започва предаването, като задава първият въпрос: - Какво дава смисъл на живота ти?
- Да блъскам у фитнесо, мноо ясно! – отговори Ракшонур - аз напрао живея у залата!
- Отлично Ракшонур, много интересно, Дивергюн-Кифлие от публиката има желание да ти зададе следващия въпрос, каза водещия и подаде микрофона на Дивергюн.
- Здрасти Ракшонур, в началото те мислех за много прост и тъп, но сега си промених мнението и виждам колко си интелигентен и забавен. Бих искала да ти задам един много важен екзистенциален въпрос – Харесваш ли кифлите?
- Кифлите ли? Повече харесвам кифлите с мармалад и шоколад, а не със сирене. Понякога ги ям, като съм в УНСС (Университет за Неграмотни Студенти-Селяни), ама по принцип избягвам, че са много dirty-bulk.
- Не бе – аз имах предвид момичетата-кифли… като мен!
- Ами… кефят ме.
- О колко си мил! – зарадва се Дивергюн.
Тя не беше спала с мъж много отдавна и мисълта за типична проста и нацепена батка, караше краката ѝ да треперят.
- Нека дадем думата на друг зрител, каза Юнгблудз и предостави микрофона на Дейтунар.
- Здравей Ракшонур! Бих искал и аз да ти задам няколко въпроса: Защо реши да учиш в УНСС? Там е пълно с неграмотни селяни, казвам ти го от опит.
- И аз не знам, сигурно защото съм много готин!
- Защо реши да участваш в предаването „Горещият Стол“?
- Щот неам ко да праа. И исках да ви кажа колко сте тъпи сичките! И ти си тъп Дейтунар такъв, и предаването и каналът “TURKproblem” са тъпи, и водещия, и зрителите също!
Ракшонур казваше истината, в смисъл – казваше това което си мислеше.
Дейтунар беше леко изненадан, водещият Юнгблудз - също, но това беше част от регламента на предаването. Все пак зрителят продължи:
- Колко вдигаш от лежанка, ама не серия а един път?
- 250 кг дигам и даже са ми малко! Следващия път ще пробвам с 300! Ама аре да спрем с тия фитнес въпроси, че за мен това е много банално.
Дейтунар попита друго:
- А с колко женски си спал и кога последно мандърса?
Ракшонур не отговори на тези въпроси и за да не губи ефирно време, водещият Юнгблудз се огледа за друг зрител, на когото да даде думата. Дали това, че участникът не отговори на зададените въпроси, не беше нарушение на регламента? Юнгблудз не можа да си спомни в момента, но нямаше време за мислене - предаването беше на живо. Костенурие-ханъм нищо не му каза в слушалката и за да излезе от ситуацията Юнгблудз даде думата на колежката си:
- Добре дошъл и от мен Ракшонур, в нашето прекрасно шоу, аз съм Костенурие. Нека ти задам и аз един въпрос – как би описал себе си с 6 думи?
- Невъздържан, нахален, тъп, силен, ограничен, задник и съм доволен от това което съм - отговори Ракшонур.
- Може ли аз да питам? – обади се един зрител.
Това беше Слим-Грози – нисък, хилав и грозен, никой не го харесваше. Беше известен с хапливия си език и Юнгблудз точно затова се колебаеше дали е редно да му даде думата в ефир, при това в предаване на живо. Това вече отиваше към скандал! Все пак Юнгблудз реши да му даде думата, защото ако не го направеше, щеше със сигурност да наруши регламента на предаването.
- Ракшонур, ако си толкова готин, защо си девствен? – попита Слим-Грози.
Ракшонур доста се притесни от този въпрос, досега беше отговарял искрено на всички въпроси, но сега може би щеше да му се наложи да излъже, защото очевидно го беше срам. От друга страна, ако излъжеше, щеше да изгуби задната си девственост преди предната, а това също не му харесваше. Затова просто седеше на стола и мълчеше.
Слим-Грози виждаше, че Ракшонур се притеснява от такива въпроси и точно затова продължи да се заяжда с него настървено, като побеснял питбул:
- Айде бе, нали си големия мъж?! Защо не отговориш?! Срам ли те е от нещо?!
Ракшонур продължаваше да седи на стола и да мълчи неловко. Мислеше какво да каже. В този момент се намеси Дейтунар и предложи:
- Айде Слим-Грози да седне, Ракшонур подкрепи ме!
- Да…, нека Слим-Грози да седне на стола вместо мен… съгласи се Ракшонур.
В този момент Слим-Грози се изправи от стола си, протегна дясната си ръка напред към сцената и всички впериха поглед в недвусмислената конфигурация от пръсти с преобладаващ среден!
Ракшонур даде знак на водещия да се приближи, и прошепна на Юнгблудз:
- Това вече е нетърпимо, аз не мога повече да издържам тоя нечуван психически тормоз, направи нещо!
Юнгблудз се изправи, включи отново микрофона си и каза:
- Охрана, изведете незабавно Слим-Грози от студиото!!!
Веднага двама охранители се насочиха към мястото където стоеше Слим-Грози, и тъй като той беше дребен и хилав и нямаше къде да избяга, го хванаха лесно и го изхвърлиха през вратата на студиото като празна кутия от цигари.
- Много се извиняваме на уважаемите зрители за неловката ситуация – обясни Юнгблудз-ефенди – но това са рисковете на живото предаване! Желая на всички хубава вечер до следващия път!