- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Заслужава ли си да напусна нашата шибана държава.
hello
Не искам да излизам с тезата, че съм безработен и чакам от небето да ми падне Куфарче с пари... и държавата ми е виновна.. не не...
Тук става въпрос за друго, Работа може да се каже,че имам и то със средно възнаграждение и като се има на предвид,че имам много свободно време и за моите Млади години си е Добре...
Хубаво де, работиш,мъчиш се, но накрая пак се чувстваш неудовлетворен... Всякакви организациите те тъпчат, плащаш като отче наш и пак те лъжат, постоянно някакви глупости се Мъдрят от Политиците, постоянно гледам как Тук е пълна отврат и просто не става за Нормално пребиване...
Не си ли Мутра,Полицай,чиновник,деп тат,дилър.... не си ли наркоман, не си ли чалгар, не пиеш ли не пушиш ли, Не важиш, (ОСВЕН ако няма МНОГО ПАРИ тогава е друга работа)... с Доста хора съм общува, доста приятели съм имал, но всички са просто използвачи, а на мен ми писва, приятели използвачи, роднини и близки същия "Сорт Тикви", за приятелка може би не съм мислил, щото е трудно да се впиша в критериите за Gansta Man..
Все си мисля, да пробвам на друго място с други хора, е да трудно ще е, но пък свикна ли Не се отказвам.. но все ме Дърпа мъката към Дома, някак си не ми дава сърце да напусна, само заради семейството иначе всички други фактори ми казват ДА БЯГАЙ БЯГАЙ и не се ВРЪЩАЙ..
Някой който е бил или ще ходи навън да работи или е живял навън да сподели мнение... за държава не съм се замислял конкретно, То където и да отидеш в Европа е Добре..
Забелязала съм, че хората, които са недоволни тук, са недоволни навсякъде
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Това си е до човек, но според мен до голяма степен е така. Аз имам един познат, който наскоро беше във Франция при негов приятел, който непрекъснато говори за това колко добре живее. А накрая се оказа, че живеят буквално на помощи, органичават се от храна, не закусват. А децата им се обличат с дрехи от църковни дарения. И бях направо в шок, когато моя познат ми каза, че въпреки това там било по-добре. Ей такива хора не ги разбирам. Това е тотално да си заслепен, че чуждото винаги е по-хубаво.![]()
Устремил съм се към промяна на живота, Развитие, да сменя обстановката,нови хора.... защото тук просто тъпчем на едно място, никакво развитие... освен ако нямаш връзки и моля не ми обяснявайте, че не е така, защото съм го изпитал от първа ръка и знам,че колкото и да си учил, колкото и акъл да имаш няма как да пробиеш без ВРЪЗКИ НИКЪДЕ!.
държавата това си ти
проблема е че на сегашния българин му е набито в главата че трябва да замине за да му е хубаво
ами добре де на шведите германците французите поляците да не би да им е било вечно хубаво?
хората си стояха в държавите и си ги направиха че да им е хубаво
а ние искаме да бягаме наготово
не бяхме такива едно време
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Знаеш ли, никой не може да ти каже как ще ти е на теб като излезеш. Реално помисли, млад си, приятели няма, приятелка няма, тъпчеш на едно и също място във всички параграфи, кво толкова те задържа? Отиваш и пробваш, ако не ти хареса или не успееш да се оправиш, връщаш се и тва е. Ходи, пътувай, пробвай нови неща... времето си тече.
в чужбина може да взимаш и повече пари от тука, но там ще трябва и да работиш повече
нищо не идва даром, а чужбина не е рай
както казва Сиатъл - излез и пробвай какво е
Аз съм вече година и половина в Англия (студентка съм), но и работя. Това, което ми харесва е, че със работа по 4 часа на ден,5 дни в седмицата, човек успява да си покрия наема на квартирата и храната. Това за студент в България няма как да стане ...
Ами не, 3 момичета сме, но цените са на човек, т.е дали живееш сам в малка квартира или с някой друг в голяма, е едно и също. Аз успявам да си покрия моя дял + храната примерно. Сметките варират - ток, вода, интернет, газ. Понякога успявам - понякога не. Но в моя случай и нашите помагат за тях...
заплатата за мен не е чак толкова важна, в Лондон е какафония, аз не бих издържал там, то въобще в големите градове къде не е лудница
Само темата е малко злобна "Залслужава ли си да напусна нашата шибаната държава"
че кво и е на държавата ни там Господ дал всичко, море, планини, богатства, реки, е луд народ само, но и това ще се оправи, поне имаме най-красивите жени в сравнение с другите вампиреси по света
![]()
Последно редактирано от michaelis : 11-29-2016 на 17:42
като чета темата осъзнавам че не сме народ а мърша вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ами там е проблема, че го разпространяват и налагат навсякъде иначе "не си демократ" аз това мисля вече го писах в друга тема, всъщност гледах един епизод на едно българско предаване което за пръв път да не е тъпотия и то съвпадна с моята гледна точка
Новото познание E07 S02 Top Secret Контрол на съзнанието
https://www.youtube.com/watch?v=eEP_Vc5KB0k
И англичаните не са много чистоплътни, блякс.
мене не ме е еня за корема дали е пълен и колко пари взимам аз и навън не съм милионер, парите пак са важни до известна степен, но второстепенна роя.
Мен ме имтересува главно в държавата да има ред т.е. побоища, изнасилвания, разни стрелби по Слънчев Бряг и после такива глупаци като Митьо Очите да го лекуват да ги нема, такъв да се ликвидира на място в С. Арабия тоя до са да виси на Крана обезглавен, те лекари от цялата страна му пращат извиняяй ама WTF ?!? В САЩ мое са секви ама пак ги отстрелват такива шемети VIP мутри. Здравната система също да работи, плащаш здравни ако ти стане нещо отиваш на лекар без да си носиш джапанки и кърки от вкъщи, че и да доплащаш пак та на личен та за направление. Аз това не можах да схвана, плащаш си здравните удръжки от заплатата и като отидеш на лекар пак плащаш е що ?!?
Просто нормалното съществуване да е възможно, не искам яхти нито BMW нито къщи палати мен тва не ме интересува. С една заплата да си платиш разходи едно друго и това е не да мислиш как да свържеш двата края нали ??
добре аз хващам да правя нещо си собствен бизнес ли било, каквото и друго да било, пристигат все от някъде някакви екземпляри и те заплашват с побой, с убийства, стрелят се по курортите, аз това нещо не го толерирам. Отидеш на заведение, пак аборигени, пак побоища. По пътищата карат като откачени, всеки е състезател е ок защо ?!. Някой мангал изнасилил или убил някоя, оп пускат го, на циганите социали, всичко безплатно, а българите да бачкат еее майка му дееба ?!? Законите са за всички, няма мангал няма българин, турчин etc. всички трябва да са с равни права.
Обаче когато хората напуснат страната и мутрофоните и циганите ще пукнат в собствен сос, няма кой да заплашват няма от кой да крадат, убиват, няма сметки на тока по-скъпи от Германия, няма кой да обират в болниците, няма президентчета идиоти, които ни тикат във война със съседите ни, когато това се случи хората сами ще се върнат след около 15-20г. тогава може би ще имаме разцвет и подем.