- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
само да кажа, че убедих двама индийци да ядем спейскейк, а единия си взе и свита билка, и изпуши една заедно с кейка
останалите пият уиски
направо се разцепват от кеф в европа
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
надявам се че постъпих правилно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
рънър, не съм рак, путкамайна
теорията ти пропадна
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
охх...тия нощни смени са мноооого гадна работа...
пак телефони цяла нощ,а искам да е при мен![]()
![]()
Дори и да ми се спеше,това време отмина,утре как ще бъде-никаква идея.![]()
припомних си защо не излизам
половин кексче ме хвана по пътя за вкъщи, два последователни автобуса не дойдоха, беше ме срам да се кача в такси в такова състояние (логиката), и направо се задушавах от студ
и алкохола, и тревата във всички форми, и цигарите - не са ми създали никога положителни събития, само стрес и регрет на следващата сутрин :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и да си ял къри преди това
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ем, тоя път косата не ми се получи, не знам с пяната ли не мога да боравя (да), или не мога да се къдря (също да) ама не е хубаво. Смисъл... малко прилича на това бийч уейв ама малко и не е хубаво. :дддд
квак
Леле, мразя да чакам в неведение.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Странно ми е. "Страх ме е да бъда сам", а вече в продължение на почти година се е затворил в собствената си черупка и "работи върху себе си", каквото и да значи това. Не го познавам като вечния буреносен облак, не че в момента е, вече започвам да си мисля, че онази жажда за внимание в друг познат, която коментирахме преди време, започва да му става практика. Забавно е как хората отричат нещо в другия, обявяват го за аморално, глупаво, ненужно и т.н. и накрая правят точно това, което първоначално са отрекли. ;д
Последно редактирано от Lilanda : 01-28-2017 на 15:13
Знаех си, че съм права да си го мисля това. С когото и да споделя ми казваше "Луда ли си, не е вярно!". Обаче действията говорят точно това, което и аз. Ще прибирам дъщеря ти до вас и ще върша още какви ли не услуги, а ти така да постъпиш... Също и другите ме вбесиха, понеже се оказа, че знаят още от сутринта, а аз разбрах в последния момент, и то защото питах сама. Ето заради такива случки съм изгубила доверието си в хората и съкровището се чуди защо и на него не вярвам.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
^ Някой чичак те е използвал докато си му била от полза?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...