- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Русия никога не е определя икономическите си взаимоотношения на политическа основа
иначе досега Украйна да е умряла без руския газ, щото точно това следва, ако Русия им спре газта по политически причини, без да обръщаме внимание, че отдавна би трябвало да им я спрат по икономически, защото украинците избягват да си плащат задълженията
между другото Лиляна Павлова ми е много сексава, голяма лисичка
като че ли тя по-голям шанс имаше
тя е циганка, освен това скоро си прави липосукции и май мазнините под брадичката ги премести на задника
в момента България съществува на изкуствена хранилка. а вие се псувате между комунисти и демократи. леви и десни ..
Набийте си в главите, че пазарна икономика и демократи преди 89-та година е нямало. Набийте си в главите, че в управлението трябва да присъстват в основата си достатъчно опитни хора, с много усвоен материал.
Иначе изборите като цяло са майтап.. Изборът ни е меко казано ограничен.27 години го доказаха
надявам се в близките години да се появят в много държави лидери... анти корпоративно настроени.
Хитлер не случайно идва. А той самия също е проект на други сили.
Как стана така ,че сега гласувахме за има няма 2-3 минути,а предния път се чакаше по над 30 минути?
Не е било заради референдума,чисто и просто умишлено.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Единственото по-скапано нещо от това да срещнеш единия, е това да срещнеш и другия в рамките на по-малко от пет минути.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ае аз още не разбирам как работи т'ва с продаването на гласове. Кво те спира да прибереш парите и да си гласуваш както на теб ти скимне ?
сигурно снимаш бюлетината и тогава ти плащат. пак е лесно за чийтване, но ако не ти е зор, няма да се занимаваш
е то това издава звуци, как в кабинката ще щракаш с телефона :Д ужас
Гласувах и аз, олей, олей.
И цикъла ми свърши <3
Имам колоквиум, по който не съм отваряла. Защо да ми е лесно като мога да го оставя за последния момент... Няма я тръпкатаа.
: |
Доста добра статия. https://dama.bg/article/ako-surtseto...heti-gi/12817/ Отвориш да прочетеш едната, а то те препраща към още една камара сходни и вече почваш да се чувстваш зарязана и разбита без да са те зарязали и разбили.![]()
Последно редактирано от divergent : 11-13-2016 на 14:49
I'm too weird to live, but much too rare to die.