- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
https://www.vbox7.com/play:af303e0be2
айде, почнаха тотално да се ебават с цачева и по боковата тв, в която мажоритарния пакет се държи от пеевски
Айде честит президент
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Cecka prezzident
добре че гласувах за нея
Последно редактирано от therichbitch : 11-13-2016 на 17:09
в момента съм на път към избирателната секция. не се отчайвайте, нищо не е приключило
Рънър, бъзиках се
Но виждам обаче, че българите на майна си райна са се взели в ръце да обърнат вота и да решават съдбата на живущите в България.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
ами те явно не искат да го проментят а искат да го запазят абсолютно същото ако визират цеца
сега поне герб ще се разкарат, нищо хубаво няма , но поне слави ще направи партия и ще е нещо ново
не казвам че ще подкрепям ама всеки би се хванал за сламка в следващите години и би гласувал доверие само за нещо ново и адекватно
ГЕРБ бяха нещо ново навремето...
ама то няма нова безкористна партия, и аз си помислих че бойко ще напусне ама партията ще остане и на другите избори пак ще се набута и пак ще я изберат, може да не е първа но пак ще си има последователите
и пак казвам че аз никаква промяна не съм видял от герб, еврофондовете всеки ще ги усвоява така или иначе
новото може да бъде борбата с корупцията защото европарите ги спират именно заради това, заради злоупотреби в големи мащаби
точно заради това румъния си оправи тоя проблем, ако и тука се оправи все ще е нещо ново
За Радев вярвам, че е честен, почтен и добронамерен човек. Ако не се обърне на 180 градуса от днес нататък, всичко ще е наред.
Решаваш един по- голям. Не виждам смисъл от неутралния вот в случая, наистина.
Остава ти само идеята, че си гласувал просто за да не си капо, по никъв начин не допринасяш на практика за близките си. Но ти си знаеш.
да, всичките хубавичко ги усвояват, това няма да се промени
Последно редактирано от therichbitch : 11-13-2016 на 17:48
Честити ни предсрочни избори хуахуа
На следващите избори гласувам ДПС - по-бързо да изгори кошарата по възможност :Д
Съгласих се.
За другото няма да споря, казвала съм мн пъти как виждам нещата за гласуването от чужбина.
Бойко подаде ли оставка или аз пропуснах?