- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Баси, човек да не посмее да се зарадва. Прекрасно ми се нареди планът, уж всичко шест, а накрая изскача нещо. Утре отивам в уречения час и ако видя съкровището на паркинга, тежко и горко на шофера.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ей, подаде оставка. Не вярвах...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
майче, ти от вчера ли живееш в България и за първи път ли слушаш изявления на тиквун.
Нищо не подаде, а обеща да я даде, ама същото го обещаваше от два месеца, същото обеща миналата седмица.
При него съм забелязал, че на 12 часа има едно въртеливо движение, което се равнява на 180 градуса.
Абе май от мен би излязъл добър управител.
Днес беше най-продуктивната ми неделя от седмици, а и като цяло се чувствам нахъсана. Явно просто си ми е трябвала почивка.
И маймай ще ни се получи пътуването, толкова ще е яко <3
И ти си прав. Бойко не го интересува какво се случва, след него може и порой. Важното е, че той е обиден на целия народ.
Изборите били показали, че управляващата партия няма мнозинство... Толкова глупости наговори на тая пресконференция...
Лошото е, че сега, ако подаде оставка, не може да се насрочат нови избори веднага. Не може да бъде разпуснато народното събрание...
...и вероятно не може да бъде гласуван бюджет 2017 и трябва да се кара с миналогодишният, докато не може да бъде гласуван новия...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не може. Служебно правителство НЯМА правата да приема закони.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Законите се приемат от Народното събрание, не от служебното правителство.
Президентът няма право да разпусне НС, ако до края на мандата му остават по-малко от 3 месеца. Мандатът на Росен изтича на 22 януари.
б'джетът не е закон, освен това не е проблем да се приеме, и без това например тая година тикувн и компанията му са преправяли бюджета 1230 пъти, някой ги беше преброил.
Само дето назначи ли се служебно правителство, то е с приоритет. Другото е в оставка. В момента обсъждат точно това по Нова разни разбиращи надълбоко от материята и казаха това, което написах в по горния си пост след като ти ме цитира...
Той не прави разлика между правителство и парламент.
И ако никой не го предложи кой следва да го направи това?![]()
Ти па си най-компетентната. Аамааа то нали е най-важно бате Бойко да си подал оставката...Сумата и разбиращи хора го казаха, че даже и Корнелия Нинова на пресконференцията започна да плачка как Бойко Борисов не бил истински мъж, защото с това си оттегляне рискувал бюджет 2017, но компетентните във форума в твое лице и лицето на папугай нали сте ми адски компетентничките се отчетохте...
![]()
Аз не съм искала Бойко да подава оставка. Не и на този етап.
Задръж се малко, че започва да става смешно.
не му давай идеи, да не вземе да влезе в герб и другата година да е зам на партията им
спри да си измисляш, задръстеняк
вие в герб лъжата я нямате за нищо
не оставката му саботира бюджета, а самите му действия
видяхме предния път с Орешарски как депутатите му се държаха като маймуни в парламента
то не бяха викове и саботиране на всичко, тва са им методите и само тва правят