- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Аз пък нямам наблюдения някой мъжки да се чуди откъде му е дошло, ако женска го сваля открито/е по-настъпателната във флирта. Даже приятели-мъже са казвали, че е яко да не се прави въпросната на ощипана. :д Ае, не говорим нали за някакви патологии с преследвания и така нататък, но първа целувка, желание за среща... Да не чака той да я налази в леглото. Такива неща.
квак
Ем, ок, не откъде им е дошло, но определено не нещо, което безотказно работи.
Мога да дам не един пример. И не е като момчетата да не са имали интерес.
Просто е едно безкрайно говорене и перчене и после йок.
омръзна ми вече
Или просто периферните обстоятелства са играли голяма роля при всичките случаи. Ама чак пък толкова
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Защото не е така в професионален или цената е твърде висока. Допусни вероятността много и различни хора след определен опит да разсъждават по-правилно от теб.
Например в настоящата ми работа за относително малка IT компания (55-60), получавам достатъчно добра заплата, над средната за сектора. От доста време съм там и за момента не бих го променил,следващата стъпка би била единствено в посока да нямам работодател. Какво ме задържа - липсата на стрес. Както и други свободи, но това е специфично.
Имам приятели, а и роднина на моите години, който получава много сериозна заплата, но стресът и натоварването са сериозни, има дори нощни смени (нищо, че е на мениджърска позиция; отговарят за друг часови пояс) и в общи линии през светлата част от деня е като замаен. Такива са и разходите му, според мен.
"Sky is the limit" отдавна се превърна в бг-меринджейски, ко? не! бошлаф. Таван винаги има, като аз се сещам цифром и словом за една сфера, в която е по-сериозен. За да бъда по-близо до близък човек, не твърде отдавна, отказах добро предложение от там. Само че отговорността е доста по-голяма, била тя и достатъчно добре компенсирана. Проучи по-добре хората, които се опитват да ти продават подобни "очертаващи перспектива и мотивиращи" слогани и не бъди наивна. Моите 5 ст'инки.
Втори ден съм доста зле от някакъв шибан вирус, поне спрях да се влошавам. Дано премине по-скоро.
никога
не
се
надявай
никога.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
2 филийки с масло и двоен пласт сладко от ягоди
добавям го новата порция лоши навици на блуждаещите душуши
без път... без посока лесно се кривка от правия път
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Честита Баба Марта !![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Страх ме е, но се събирам. Няма да позволя на страха да ме командори и провали. По-голяма съм от това.
квак
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
https://www.youtube.com/watch?v=ZkW-...msteinOfficial
Специален поздрав за всичко ало-измамници и цялата им рода.
Ииии още един -->https://www.youtube.com/watch?v=z0wK...msteinOfficial
Бих ги завлякъл до "Аушвиц".
Тамън да видя как са работели газовите камери.
Последно редактирано от deitona22 : 03-01-2017 на 17:02
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Честита Б . Марта
Рептирии с мартеничкии :д