- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Уча за кандидатстудентски => нямам време да спортувам. :Д
А ти кой беше?
Рънъре, понеже (ми се налага да) съм асоциална, доста често ми се случва. Обикновено гледам да изляза сред хора, тогава се чувствам малко по-несама, особено лятото, когато тук е пълно с хора навсякъде и можеш винаги да заговориш някого. Успокояващо е, особено ако не е някакъв сноб. А иначе звъня на приятеля ми; ако не е зает, е първи вариант де. ;д Но не съм сигурна доколко това е вариант при теб.
http://miau.bg/n40-76495-%D0%9D%D0%B...5_%D1%81%D0%B8
От една страна ми е бая смешно, от друга не знам що за гъбен мозък би решил да си храни домашния хайванин с оризово мляко и картофи. И паста.
квак
Честит трети Март съфорумници и съфорумнички.
Гледам аз София ден и нощ. Там са вградили образа на една девойка родом от Пловдив казваща се Михаела. Образа на тази девойка страшно ми прилича на една съфорумка, която уважавах. Та отново се зачудих как може едно мило и толерантно създание готово винаги да се постави на мястото на другия и ако може да помогне може буквално за дни и седмици да се превърне в мрънкащо и дразнещо същество гледащо негативно на хората и държащо неговите желания да са на първо място при всички положения и за всеки случай да не вземе да е прецакано за нещо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Честит празник на всички. Бог да ви благослови.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Честит празник на всички !![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
благодаря
честит празник и от мен
мислех да мръдна някъде извън София, но ме домързя
приятелката замина да се види с техните
тнх на хари, някой и ракши
и честит празник !!!
в хотела съм от 2 дни, полет за бг хващам след 2-3 дни, събрах 1 куфар, събирам и втори - всичко е наред, просто се изнасям (те си мислят, че нищо кой знае какво не е станало, но просто аз не искам да съм в драма триъгълника и си се изнасям)
- май ще живея в пловдив месец-три, да карам шофьорски. Почти решено. Ако имате познат, който дава едностаен (спалня и хол отделно) или двустаен, под наем, казвайте (мога и да шервам, само при положение, че можем да се разберем )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Айде да правим форонна в Пловдив! ^_^
Сутринта ме посрещнаха с една пачка пари като за добро утро. Вярно, че всичко е за наеми и други задължителни разходи и за мен остават около 50 кинта, но усещането е приятно. Dropped outta school, now we dumb rich.
Ходих да гледам някаква анимация с братовчеда, той умря от скука, а на мен много ми хареса.
И скъсих рязко дължината на косата, имах нужда от промяна, много съм доволна.
Хубава вечер прекарах с компанията, като в доброто старо време.
И всеки път си купувам по един сайдер и не ми стига, днес реших да си взема два и при отварянето счупих едната бутилка през средата.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Спи ми се на куче ама ме е срам да си легна в 22 и 30 + имам и уговорка. Днес беше мега добрОтО разходка, искам пак, ако може още утре. :3 И си седя и си слушам някви яки бг рапове. <3 Ходи ми се на картинг, оня боклик е ходил днес, за което аз завижда НЕблагородно. *инсърт бясно джудже хиър* И въобще ми се кара супер много, ако може извън града някъде, че да имам чувството, че карам толкова бързо и са ми изхвръкнали всички мисли от празната глава. <3
Едит: И си намерих супер яките подобни-на-корни работи, щото в магазина нямаше корни. Искам още десет!
квак
Това дръпнатото девойче е ся преди малко ме впечатли.. Дано общото аверче да направи нещата да се случат, че ми писна от детски пазарълци с другите.. честит й татус. тя си отива, но и тя идва. (so deep you can see adelle rolling in it) Общо взето ми е толкова антипатично, криво.. че нИ мЪ еБе. От около 2 месеца на сам ама въобще нИ мЪ ЕбЕ една идва друга си заминава.. гледам си бачкането и приятелите... купончета когато може и т'ва е като цяло.. ма въобще не си го слагам на дедовия който иска да ме харесва, който не иска да хваща пътя.. толкова натоварен не се бях чувствал и като ми заприказва ония раоти и ми олекна.. да хваща пътя.. даже два пъти да го хване... А след няколко дни ще си видя и новия апартамент... трябва да си търся обзавеждане... бих се напил пак, ако вече не с бях напил. Алкохол + dnb + приятели и красиво екзотично девойче. МИЧтъ. легам си и аривидерчи. всички у фороня сте невероятни. <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Пия си кафето във Велики Преслав на чист въздух сред природата
И каква мускулна треска вчера бях разузнавач не съм бягал толкова от 6ти блокаден участък преди 5г
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
само с хората, които едно време съм допуснала близо, трудно е да ги отблъсна
с останалите просто си пазя дистанция и си остава винаги
реално, причината, поради която не съм в бг е, че всяка близост с някого ставаше деструктивна за мен, съответно като имаш много приятели, вместо да им се наслаждаваш, ти искаш да избягаш от тях
оставих много малко
вече нещата се промениха, и съм готова да се прибера за 2-3 месеца ( не в софия/самоков офц)
то пък другите ми "личностни проблеми" се обаждат, сега искат да ме правят перманентно в холандия по договор, и изведнъж рязхо искам да се прибирам
просто съм непоправима с това бягство от обвързване с каквото и да е било
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
I suspect the truth is that we are waiting, all of us, against insurmountable odds, for something extraordinary to happen to us.
Khaled Hosseini
честно казано искам да се махна
ама наистина
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
прави каквото трябва да става каквото ще
понякога трябва да правим и това което не ни харесва а да бягаме от проблемите и страховете си не е начин да ги решим или преборим
относно близките ми мога доста да ти разкажа как изведнъж изчезвам от живота им или те от моя макар и да имам чувства към тях
Седя си и се смея на тъжната ирония. Минаваме покрай десет паркирали мотора и аз викам "Оле, гледай кви са яки, вече нищо ми няма, добре съм, даже искам да се кача, преживях го на сто процента." След малко виждам дъщеричката му и като се гушна в мен, погледът ми се замъгли от прииждащите сълзи. Ама иначе съм го преживяла нали.
Коляното ми пак прави каквото си иска. Лекаря казва, че е нормално, майка ми, че е от времето, ама като кажат след няколко месеца операция ще видим какво ще е времето. Много се дразня, че никой не взима насериозно такива неща. Не съм хипохондрик, ама усещам, че не е наред работата и какво толкова ще стане като ида при специалист, едва ли ще е по-зле.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Днес както си вървя по улицата внезапно ми се прииска да хвана някоя мацка за дупето.
Просто ей така, за да видя как ще реагира.
Много ми е любопитно.
Не го направих защото съм интелигентен джентълмен.