- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Динко от Ямбол и българската писменост:
http://gospodari.com/mobile/динко-от...eom115867.html
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
harkov.. кажи нещо , де :Д
А, замалко да забравя.
Честит 8ми Март форумки.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
8ми март е "празник", на който ни се напомня, че преди 70 години Димитровската конституция преебава всичко.
Също така, както казва великият Пабло Ескобар и Адидас батката във фейсбук, днес е денят, в който цената на розите гони цената на белото. Другата невероятна бизнес възможност е даването на букет под наем. Крадеш 101 рози, опаковаш ги, даваш ги под наем за по 4-5 снимки на коврите. Предоставяш им възможността за промоция - букет + кутия на известна марка бижута. Невероятна възможност!
Там, където до преди 6-7 дни не можеше да се мине от мартеници, днес не може да се мине от цветя. Разликата е, че сега, минавайки оттам, алергиите ти се удрят в тавана.
Другото невероятно нещо е, че ако случайно си се преебал да си в релейшъншип между февруари и март - това значи, че трябва да се правиш на изобретателен на свети валентин, след това специална мартеница на 1ви март, след това днес цветя, неща.
После кажи, че любовта не била материална. Кажи, че има нещо повече от материализъм. Кажи, че си заслужава всичко това.
честит ви осми март
![]()
not sure if serious
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Последно редактирано от deitona22 : 03-08-2017 на 10:50
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
аз пък изненадах мама и баба с кошнчки с цветя и бонбони за останалите.
малко извинително тип - не се чуваме и не идвам да ви виждам често, но си мисля за вас
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Честит празник, жени от форума ;д!
Последно редактирано от corbV2 : 03-08-2017 на 18:04
Честит празник, мили девойки!
По темата- чувствам се адски преебана. За пореден път попадам на некомпетентен лекар и почна да ми писва. Аз и обяснявам, че с тъпите очила не виждам. Тя ми изписва същите диоптри и ми обяснява кое се вдигнало/смъкнало от предния път. Два пъти едно нещо не каза, та така и не разбрах какво искаше да ме излъже. А че диоптрите са същите видях още в кабинета, казах и, и тя ми се оправда нещо, с оптиката. Там да ми измерели диоптрите и толкоз.
Честит празник, пичета :>
- 2:10
- изпитвам липса на сладко, яде ми се сладко ((
- взимам си билет за Горан, няма да чакам да свършат, ако трябва и сам ще си ходя, пак ще е яко.
Последно редактирано от pac0line : 03-08-2017 на 17:38
Честит празник на всички, които смятат днешния ден за празник. На останалите, поздравления, че не се подлъгвате по измислени празници.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
http://prikachi.com/images.php?images/532/9060532Y.jpg
Най-накрая некой да мисли кат мене.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Защо, само раждали жени ли могат да гласуват, да работят в нормални условия на труд (разбирай по 8 часа, вместо по 20 и със заплащане и почивки), не срещат физически/психически/сексуален тормоз вкъщи/на работа/на улицата, да носят панталони, да не са само прислужнички без глас и мнение вкъщи? Само раждали жени ли имат право да учат в училища и университети? Не ми отговаряй, отговори на себе си.
Лошо е да си необразован в свят, в който с два-три клика можеш да нмериш всякаква информация. Говоря на теб и цитирам теб, защото си достатъчно интелигентен, за да разбереш какво ти казвам, папагала сам се провъзгласи за форонния идиот.
Нека не бъда разбирана грешно - нито празнувам, нито ми пука за празника, най-малко пък очаквам каквото и да е поздравление за въпросния ден, защото не смятам, че 8ми март е актуален в момента. Бясна съм на неинформираността и нежеланието да се научите.
квак
цял свят празнува деня на жената, на всяка жена, не само майките
Последно редактирано от NomNomNom : 03-08-2017 на 21:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
oleole