- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...be-240707.html
ебати простотията, половината програми ги ползвам, много неприятен удар е по безплатния софт
Много мило ми стана като видях сутринта как са ме търсили на пожар само защото не съм им отговорила, когато по принцип отговарям в делничен ден. Това е моментът, в който разбираш, че хората до теб са искрени в приятелството си и в любовта си.
Начи,вие (жените) ем искате да сме директни ние(мъжете),ем като сме,пак сте недоволни.
Нема угодия.
Пф.
Ненапразно казват че март месец е "женският месец".
Тва време се мени с часове,баш кат настроението на жените,е*ба*с*и.
Последно редактирано от deitona22 : 03-10-2017 на 10:07
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Последно редактирано от galaxy29 : 03-10-2017 на 11:29
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
всъщност не си ме цитирал грешно, просто форума нещо се е бъгнал -.-
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
понякога като плача и се погледна в огледалото и видя колко съм яка, докато плача, се успокоявам и спирам да плача
~~~∞~~~
алтер егото на galaxy29
това ;д е пиратски смях, тоест с превръзка на окото или с очна линия, когато още не си си сложила на другото око
~~~∞~~~
алтер егото на galaxy29
България я крепи само хубавите момичета, заради които все още хората намират смисъл да живеят. :Д
Скапан ден пълен със скапани хора ... Всички се взимат много на сериозно и почват да ме дразнят .
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
утре е голям ден
т.е. днес
съботата
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
тва от твоята уста е иронично
реално е се тая - тия неща се знаят от години, и е ясно, че шпионските агенции ще се възползват от нета за да трупат информация. Учудващо е единствено американците и англичаните колко много ги бива в това. Чак е стряскащо, че са буквално с десетилетия пред останалия свят, и с напредъка в областта на ИИ и колосалните бази данни, които сиг са натрупали, вероятно пак ще са в центъра на поредната технологична революция...
а ние ще пасем трева за пореден път
Защо се самоубиват млади хора? Колко трябва да е шибан животът, за да се стигне дотам? Не мога да го осъзная това, толкова нереално ми се струва всичко...
Не бяхме излизали от много време така. Супер беше, като изключим всички образи, на които се натъкнах. Сякаш по график ги бяха наблъскали около мен. В град като нашия няма как да излезеш на бар без да видиш поне три приятни" физиономии от миналото.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
за първа седмица от 2 месеца насам се наспивам и животът изглежда по друг начин
с родителите ми вече имаме почти еднакви интереси към храненето (вече няма сладко вкъщи и майка ми се е хванала да прави здравословни торти чат-пат, намалили са месото, няма бял хляб, гледам, че ползват алтернатива на бялото брашно, съответно аз спрях да де мръщя на животинските продукти и хапвам от всичко по мъничко )
с майка ми имаме еднакъв режим на живот почти, работим си в стаята-офис, можем да си се оплакваме или хвалим една на друга, по някое време ходим да досаждаме на баща ми, а той ни готви вкусно
Преосмислям Пловдив , да чукна на дърво - у нас е окей и ще звъня за шофьорски тази седмица.
и баща ми е хепи, че съм у нас, и майка ми е хепи, и честно казано съм толкова изморена и смазана, че у нас е единственото място, където искам да съм в момента.
ок, вчера ми се ходеше на дискотека, инцидентно, ама моето ходене на дискотека е до 1-2 без алкохол и после регрет, че косата ми мирише на цигари и ушите ме болят
//затова не ходя
Последно редактирано от NomNomNom : 03-11-2017 на 07:52
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
и от друга страна, душата ми плаче за приключение - искам да хвана някъде за две седмици, хем съм изморена и имам ангажименти/нямам време, хем искам да отида някъде и да отпусна края както само аз си знам, просто усещам празнина в дробовете ми и трябва да направя нещо
тип, същата празнина е, когато ти липсва някого (не половинка, ами близък човек, койта и да е той), или когато ти липсват удовлетворяващите взаимни разговори, или готиното изкарване еди къде си на морето или другаде, или дето сте се борили заедно в приключение и сте победили или сте се провалили брутално
това ми липсва, липсва ми приключение, но ненормално такова, че рецепторите ми са притъпени
последните лудници бяха ноември - софия (цяла седмица вдигах сървърно почти сама, ама извън това беше лудница) - амстердам за 2-3 часа да взема другия багаж - барселона - валенсия (там лудници) - амстердам - тенерифе
3 месеца ме държа, вече имам нужда отново
Последно редактирано от NomNomNom : 03-11-2017 на 08:01
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.