- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Ами най-вероятно ще остана при едни колеги, днес ще се разбере.
Те уж казаха, че не им пречи да съм там през част от времето и тн, обаче го казаха едно такова като да се сетя сама да се изнеса, а и аз самата нямам желание да присъствам.
Чували сме, ама точно с тези двамата не благодаря.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Принципно хората, които са прости, не го осъзнават. В момента аз осъзнавам колко съм проста, но пак постъпвам по същия начин, странно е. Знам какво трябва да направя, но пак избирам другото. Дали логичният избор винаги е правилният?
ако и за теб е правила компромис, бих разбрала.
само не ги разбирам, защо биха предпочели в общежитието, вместо да си вземат хотел (и преди някой да е казал за пари, ако учиш в лондон, хотелската стая тук ти е по-евтина от една вечеря)
не исках да коментирам така, обаче много се ядосвам на такъв тип експлоатация
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Едва ли... онзи ден ѝ писах, че един колега ще идва, а тя отговори "нямам против, ама да знаеш, че ще съм там." не съм се заяждала, защото не сме имали за цел да се усамотяваме, обаче съм сигурна, че не би направила същото за мен, кавото аз правя сега. Важното е, че има къде да остана и компанията ще е далеч по-приятна от нейната.
нещо пак имам дефицит на време
някак си усещах, че имам достатъчно, за да свърша всичко
и изведнъж е неделя
а аз не съм свършила нищо
този рожден ден ми дойде в повече
три дни оправяне за/от/след него
+ два доста напрегнати дни на работа, отдавна не се бях натягала толкова
ама пък бяха приятни нещата
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Не, аз бях постнала наистина една синя рокля, с която ми се искаше да съм на бала, но е доста скъпичка, а за да ми я ушият, трябваше по-особен плат, който го няма в България. Да, както и да е, идеята ми беше, че мацката беше модел. :Д
едит: Поласкана съм де, благодаря ти, папи.
Последно редактирано от Lilanda : 03-12-2017 на 19:42
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Дъжд и реки от кал. : D
ок, мрънкам без причина, но вчера купихме много шоколад от фестивала, и бях купила една кутия бонбони 3 вида по 3 бонбона за подарък
и я бях вдигнала на високо - защото са подарък специален
и сутринта намирам два бонбона изядени, при все, че имаше толкова друг шоколад долу на шкафа
ок, голяма работа, ще поръчам нови, ама не мога да свикна още, че всичко трябва да крия
гадно ми е, защото тези бонбони са символ на нещо спонтанно и загриженост от моя страна, която се изразява изключително дискретно и рядко, защото няма как повече, и беше опропастена сега
пък още по-гадно ми е, че и майка ми, и аз сме казали на баща ми, и сега му е много криво, и се притеснявам (той е много много много много емоционален), и не знам какво да направя, чак се чувствам зле, че за него нямаше специални бонбони, и ще поръчам в такъв случай две кутии.
// #когато със семейството ти имате по-сериозни проблеми, обаче драмата се случва около шокорадови бонбони
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз предлагам да вземете да кикнете още някой,който не ви ближе задниците на вас админите или пък не е на вашето мнение ако вече не сте останали 3ма-4ма пък после чакайте чата да е жив. Далновидност му се вика на това,но вие предпочитате да плюете по хората и/или да се правите на много властнички. Халал да ви е...
А иначе. Ъпгрейднаха ме. Преминах от телефон Allview на Samsung Galaxy. И докато разбера,че мобилните данни са ми включени и да реша да търся как да ги изключа ми отмъкна от ваучера 10те лева. Като включим и около 40те преди време при презареждане заради,което ги осъдиха и пак го промениха и взимането им по 2.50 лева при всяко презареждане на ваучер, за тъпи услуги,които изобщо и не съм желал вече се чувствам като благотворител за Ментел.
И майка ми вече сдаде фронта въпреки,че малко се дърпаше. От четиримата в семейството само тя не беше със смартфон и тъчскрийн. Е,вече и тя е смартфонка.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-13-2017 на 09:14
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ти умна ли си?
Знаеш ли въобще кво е студентска тройка?
Ти да се правиш че спиш дригите да се чукат.
Не се изнасяй и ще разбереш.
Аз ако бях щях да изнеса тях, ама щото имам физическа възможност и закона на джунглата ми помага винаги. Не бих си нарушил собствения комфорт заради някой си там нагъл съквартирант. Или да бързат докато си някъде на кафе или да се изнасят. Аз винаги съм бил съобразителен и винаги очаквам същото от околните....иначе почти винаги възниква голям проблем.
Последно редактирано от LoadRunner : 03-13-2017 на 09:36