- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Охо, ама то още има чат. Интирьесно.
И да има скоро ще изчезне не се съмнявай.Защото от много време като в секта в тоя чат не се допускат нови хора,не само като цяло,но даже и от форума ( а уж беше чат на тийна).
Ако случайно пък се допусне някой то ще е или пълна случайност или за да бъде подиграван въпросния (не че не може да бъда подиграван и зад гърба му и без да е в чата или докато не пише).
Започнаха и от известно време да се гонят и стари членове "щот админите го можели" и "щот,който не му изнася и не се съобразява с желанията ми/ни или не мисли като мен/нас може да напуска...."![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
и, поканиха ме на сватба, и в поканата написах, че не съм сигурна за +1.
и ми писаха да ме питат да им кажа сериозно и аз казах не.
и току що се изправих за първи път пред истината.
аз съм емоционално обвързана с човек от 1 година, с когото не мога да бъда и няма да бъда.
в момента рязко ми се иска да побегна и да избягам.
всяка вечер сама е пропуснат момент да я споделя с някого.
всеки ден е пропуснат ден да направя на някого вечеря с любов, и да го оставя да ми се наслаждава.
да го забавлявам, да го слушам, да му говоря.
да правим планове заедно.
да си пазаруваме храна заедно
да се чуваме веднъж дневно
да излезем заедно някъде, жените да го заглеждат и да флиртуват с него, за да се чувства желан, след това вкъщи и аз да му покажа колко е искан.
Да имам тайни от него.
Да приемам каузите му като мои каузи и да го подкрепям.
Да ме напътства как да се "боря" в моите битки.
Да му мъркам скута.
Да не му споделям всичко.
Да не му говоря и да изчезвам за 1-2 докато се инатя.
Да не ми се моли и да не ми се извинява.
Да не се извинявам.
Да не му казвам, че ме обича и аз да не му го казвам, защото това е като да казваш на хората какъв цвят е небето днес - само слепите или затворените без прозорец не знаят.
затова всеки ден душата ми е гладна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от Niakoitam : 03-13-2017 на 16:08
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мразя дъжд. Така, де - обичам, но да е топло на вън и да пече слънце. Или и да не пече слънце, поне да мога да мина само с някво тънко яке/суитчър, не да се обличам с петстотин дрехи и зимно яке. И хем ми е страшен кеф, че съм си вкъщи в момента и ми се пие горещ шоколад със сметана и кукис, хем нещо ми се излиза и разхожда. И въобще - искам слънце, не шибан дъжд.
квак
Защо трябва да е толкова неразбран? Аз му намеквам - той неее ... Знам, че има препядствия ама айде стига. И си променя мнението по-бързо и от жена, напр ме побърква .. Ама по-силно е от мен.. Вечния въпрос - не можеше ли да е някой друг? Ама се отказвам вече.. Явно не си струва усилията.
Последно редактирано от smilegirl12 : 03-13-2017 на 16:56
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Рядко го отбелязвам, но направо ме боли като ви гледам нелепите правописни грешки. Не може ли да стана един коректор :/
Няма да отбелязвам, само ще коригирам тихичко в името на чистотата :/
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Разбирам болката ти. И аз получих пристъп като го прочетох. "Препядствие" - дори не мога да го произнеса. То май няма смисъл и да се отбелязва правописа на конкретната потребителка - затънал случай е, а и скача след като някой й каже нещо. А не съзнава колко неприятно изглежда отстрани.
Някойтама, не знам колко официален е този чат, след като знам за други два активни, ама карай XD.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
zdr pi4ove i pi4ki, живота е много странен и наивен, не мислите ли :/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Аз предлагам да направим нов чат и haritov да е единствения админ.
Просто с нейното вече ми дойде малко в повече, но като цяло има елементарни неща, които се бъркат. А дори няма да споменавам рандъм употребата на пълния член.
пт: готино е, че минава оттук само заради възможността евентуално да съм тук и да се видим за смолтолк. Не виждам друга причина някой да минава по тази умряла улица. То и аз поостанах да си браузвам заради същата възможност де.
Ще имаме развитие (не твърде голямо де, точното количество) дами и господа, време беше.
И трябва да спра да се тъпча със сладко, имам проблем май.
Давам си следващите два дни за поправка, за днес вече е късно.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.