- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
life is a game of inches
right now we are sprinting backwards
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
А тия таксита от стоянката пред Радисън колко са гнусни. За пръв път имам възможност да разбера масовия хейт. Отивам при Йелоу, подминавайки ОК, щото са цигани. Казвам им закъде съм „а, колегата от ОК ходи до гарата, при него отидете”. Ок, отивам, колегата от ОК, мазен циганин, ми обявява 6 лв. Съгласих се, понеже нямах мн избор, а и бързах. Питам го ще може ли да стигнем за 10 минути (знаейки, чв обикновено е г/д толкова, ако няма извънредно задръстване), той ми каза да и ме пита дали ще го черпя нещо, задето ще бърза повече. Аз се направих на ударена и му отг., че нямам нищо в себе си, с което да го почерпя. И той директно ”е за пари питам”. Казах му, че фиксираната цена според мен е достатъчна сама по себе си. Това беше, стигнах навреме, не беше бързал кой знае колко.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Днес ми е много мързеливо и мудно. Едва се надигнах от леглото и се чудех защо ли не си останах до към 10 :3
Не, днес трябва да седна да уча най-сетне! (Само се нахъсвам,от три дни се настройвам, да...)
Защо пък да не рисувам първо или да слушам музика, или най-добре да спя. Мога целия си живот да го прекарам в спане.
Гладна съм, отивам да ям.
I want to fight
But my hand's been broken one too many times
So I use my voice
I'll be so fucking rude
Words they always win
But I know I'll lose
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Прекрасни ми станаха козунаците ;3
Почвам леко да се дразня. Много обсебващ ми идва. И коментарите, които направи, след едно мое изказване за един пич с китара, в подлеза на Плиска. Чшшшшш, ало, къде отиваш ти може би. Няма да я бъде май. Т'ва някои мъже сте неспасяем случай.
Ами исках в правилния раздел, ама и тук става. Любов <3 http://prikachi.com/images/223/9095223J.jpg
БлагодаряВ този точно не. В другия има бадеми и локум.
има ли майни в пловдив
да ходим по тепетата днес/утре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ем, сладко е, няма кво друго да кажа просто. Нямам търпение за пертейту довечера, щот буквално ми се разбива. Тя ме издразни днес, просто не съм очаквала друго, де. Жива и здрава да е, ко да прайш?!
квак
Още интересни хора.
бях забравил за тая кампания натирих журналистите за сряда поне за празниците никой да не ме закача
иначе утре ми е силата ако не тогава няма кога
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
до са не ми се беше случвало :Д
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
гледайте Boyka:Undisputed
тва е най-уникалната гавра, която съм виждал
(наскоро :Д)
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
дават сцена от "киев" - снимат София - вижда се Александър Невски :Д :Д :Д
дават няква украинска зала - снимат стадиона на локо
дават няква местна зала - снимат националния стадион :Д
казват, че залата е на 5 преки - отива на 100 метра от предното място
треньора в залата е треньора от Pitbulls![]()
просто уникален филм :Д
половината от действието се развива в циганската махала до Западен парк, там дет е центъра на Спийди :Д :Д
просто невероятен филм
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Трябва Да им забраним да си правят толкова евтино американските филми у нас. Ма нали българина си е просяк..