- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не, ти си двойно по-глупав, ама се опитваш да го прикриеш обвинявайки другите
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вече мина един месец откакто научих, но болката още я има, продължавам да си спомням разни моменти и да свързвам всичко с него. Поне вече не плача. Надявам се и празнината скоро да започне да се затваря. Не можах да отида на погребението, да го видя още веднъж. Но може би така е по-добре, защото ще го запомня усмихнат и щастлив, както когато се видяхме за последно. Чувствам някаква необходимост да говоря за този човек. Страх ме е да не го забравя, искам винаги да бъде жив във спомените ми. И искам да споделя на всички колко е прекрасен, да представя начинът, по който разсъждава, нещата за живота, които научих от него, просто да разберат защо го наричам "уникален".
I'm too weird to live, but much too rare to die.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...i/?ref=miniurl
Сори че спамя, но определено е интересно и не би трябвало да се изпуска.
Разбира се, рачешко съм и имам способността да се тревожа за няколко неща едновременно, или пък да изпитвам различни емоции едновременно. Има и хубави неща. Не знам за колко време ще се задържат хубави, може и да се окаже поредното скапано нещо, но за момента е наистина прекрасно. Чак ми идва музата да пиша, може да възродя стария талант. Никога не съм предполагала, че нещата могат да се случат по този начин. Мина почти година и половина от последната ни среща, а сега всичко се случи за броени часове. Сякаш не го е имало онзи период, в който не си говорехме, а нещата естествено си преминават в следващи фази. Чувството е уникално, всички неосъществени детски копнежи стават реалност и защото никой не го е очаквал, е още по-сладко.
Ами, намерих си лечението! Като се чувствам болна, една бутилка уж натурален сок от червен портокал, после разходка с як човек и още една с още по-як човек и МНОГО музика! И ми светва! Определено ми е много кеф! И ме сърбят пръстите да ходя утре, нямам търпение просто. Как, по дяволите, за 6-7 часа и са влюбих до такава степен?! :д Иска ми се да не слизам от тая кола и само да си въртя километри, ако може - извън града и пак ако може, да си метна моята музика и да си дерзая.
Щеше ми се да си ида при второто семейство и въобще да си видя гадта ама предпочитам да си ида на избираемата, за да видя какъв звяр са ни сложили.Значи, ясно ми е, че няма никога пълно щастие, но ми е тъпичко все пак... Ще се задоволя със утешителна награда-демонче за съботно-неделните дни. :д
ок...мооооже би трябва да помисля над думите му, въпреки че аз си се чувствам добре, приемайки така нещата. мхм. не искам да се връщам към старото ми отношение, но пък не искам и да се разочарова от мен. ама пък от много време не съм се чувствала толкова добре...мхм...so...fuck it...
Баси, отварят някакъв нов клуб в моето село, а аз да не знам даже къде е... Не съм достоен гражданин, не я знам тази улица, срамота, че живея от 18 години там. и не спирам да се чудя какво само се силят да правят нощни клубове, като няма млади хора вече. Миналата седмица нашият, сега и този. Не намирам логика.
ВЕ-ЛИ-КИ!!!
Цецо е бог.
Колаборацията с Иван Шопов е просто все едно да сложиш последното парченце от пъзела, макар и завършен преди това.
направо се чудя дали и на декемврийския да не отида
много силно беше
https://trud.bg/%D0%B4%D0%B2%D0%B5-%...0%D1%82%D0%B0/
унсс - not even on the list
Завършилите „Информатика и компютърни науки“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и „Администрация и управление“ в Американския университет – Благоевград, се отличават със среден месечен облагаем доход от над 3000 лева.
================================================
ако бачкат на държавна хранилка, могат да си докарват по толкова, иначе само с проституиране ще успеят
Не можеш да разчиташ на семейството си и трябва да се оправяш сам, дори и на тях да им коства толкова малко усилия да ти помогнат. Какъв е смисълът тогава, wtf...
Тц, учи се, за да си умен пред путките и да имаш пари за тях ;д.
Да си на има-няма 10 метра от такава личност и да докосва душата ти с гласа си...Чувството е неописуемо. Мацките и те бяха страхотни, но Орлин Горанов си е Орлин Горанов. Чувствам се зарадена с енергия за дни напред. Малко ме е яд, че не можах да си взема автограф и да си "поговоря" малко с него, да се докосна и буквално до този човек с главно Ч, но какво да се прави. Другия път. ;д
Оф, гърлото ми е компот и кашлям на поразия. Имам странното чувство, че в един момент ще изкашлям и ще си скъсам някоя гласна струна, бахти ташака.
квак
всички са курви
пола не е от значение
и мъже и жени
всичкис а курви
не познавам некурва
наистина
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
омръзна ми да усещам всяко земетресенийце без значение колко далеч е уж от тук, грр
и не мога да повярвам, че преди година сме се целунали с тва човече, хем бързо мми мина времето, хем бавно :д
Всеки ден изниква нещо извън личния ми живот, срещу което да се бунтувам. Хайде, стига вече...