- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
You're tryin' to be different, that makes you no different
просто тотално не си го слагай през ***, ако иска - иска, ако не здраве да е
бтв, пресен случай от моите хроники
60 общи приятели, добавя ме у фб
драскаме 2 реда че тр се запознаем някога и до там
драсна ми пак след седмица
след 2 пак
ама просто ей така
да кажем от първите 2 пъти в които сме си писали, ме викаше да се видим, но аз наистина не можех
после се разминахме - не се разбрахме нещо - и той - ти тотално ми би хикса и аз - неее , защото наистина, просто се разминавахме
ама буквално всеки път изглеждаше сякаш го отбивам, а аз наистина не можех
и накрая просто сама му цъфнах един ден, от днес за утре, без мн уговорки
морал ъф дъ стори - планирането е трудно
не винаги желанието е фейк, понякога е истина
правилно си решил да я изчакаш, ако няма включване, има други хора бол
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Студентка 2-ри курс, която не работи. Колко да е заета, че да не може да вмести едно излизане ;д. Иначе контактът ни започна на живо и беше предимно на живо доскоро, сега трябва да се съгласява да излизаме, за да продължи да е на живо. Както и да е, спирам, че се заплеснах. Идеята ми не беше да се коментира конкретната ситуация, а типа поведение, както казах.
You're tryin' to be different, that makes you no different
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
бах
баси какъв спам докато отговоря, това е за корб
иначе типа поведение, като жена, която го проявява:
и на мен ми се случва да мотая понякога, обаче това е, защото не искам да илизам
а не искам да излизам, като усетя, че някой има намерения, които не ми влизат в плановете и не е директен. Като е директен, просто казвам, че имам ангажименти другаде ( с друга личност )
нямам за цел хранене на его или такива, за мен - с колкото по-малко хора си общувам на лични съобщения, толкова по-добре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
няма да забравя как в един репортаж един полицай каза как си е купил белезниците от секс шопа и им е махнал пухчетата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да, на фона на това, моето мрънкане, че няма химикалка, е неуместно
но пък на формуляра трябваше да се драснат буквално 5 неща и да се напишат общо 6 имена и 2 номера от по 10тина цифри
с една обикновена химикалка съм сигурен, че ще можеш да попълваш поне 2 седмици, или аре, да намалим - 1 седмица, 4 химикалки месечно. Химикалките се продават по 4 или 5 в пакетче. Не мога да кажа колко струва пакетчето, да го сложим на 3 лева. 3х12=36 лева годишно за химикалки
come on...
отивам аз за паспорт, оти сме европейци, ке одиме по свето, да видиме как живеят ората, пък у районното нема една химихалха
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ехаа, къде ще ходиш, дето искат паспорт?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
като са открити с намеренията "не" е лесно, като не са - казвам, че не ми се излиза или нямам време ( което често е истина ), докато не ме питат и пак, и пак, и пак
общо взето каквото повикало, такова е обадило, на индиректно настъпателство, отказвам индиректно
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...