.
Затворена тема
Страница 206 от 300 ПървиПърви ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 126 до 5 150 от общо 7495
    Мега фен Аватара на divergent
    Вярвам в чудесата. Това, което се случи беше реалност. Вярвам, че всичко се случва с причина. И най-хубавите неща не са планирани.
    Утре сутринта заминавам и още се колебая дали трябва да отида, или е най-добре да си хвана автобуса към вкъщи. Една част от мен иска да бъде там, друга ми казва, че изобщо няма да се чувствам на мястото си и не трябва да ходя, въпреки че е планирано от толкова дълго време.
    Реших също, че е най-добре да не ходим на концерта. Немислимо е да ги запозная, също няма как да отида сама, понеже ще е супер долно да поканя някого на гости и да го зарежа сам, за да си правя собствения кеф. Понякога просто трябва да поставя приятелите си преди себе си, да загърбя личния си интерес и да се фокусирам върху техния. Със сигурност ще пропусна прекрасни мигове, но се надявам тези, с които ги замествам, да компенсират поне една част от пропуснатото.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    https://www.vbox7.com/play:037e187a93

хехехе, ебати пича
    а корейките имаха хубави цици

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Този не е редовен
    Не ме амюзнаха и корейките, ама са хубави в телцата
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Тематично първото нещо, което видях сутринта е, че съученичка от първото ми училище има bebce. А сме на 21, по дяволите. Не съм егоист, но... свободата, Санчо. На тази възраст искам да пътувам, да уча, искам неща, които не изискват сериозност и обвързване. А какво по-голямо обвързване от дете...
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Тематично първото нещо, което видях сутринта е, че съученичка от първото ми училище има bebce. А сме на 21, по дяволите. Не съм егоист, но... свободата, Санчо. На тази възраст искам да пътувам, да уча, искам неща, които не изискват сериозност и обвързване. А какво по-голямо обвързване от дете...
    Вярно, че е малко под оптималната възраст, ама може да се радваш за нея, примерно. То заради мислене тип "ще чакам до 35" населението ни е с отрицателен прираст.

Мега фен Аватара на pandabear
    Една моя съученичка преди няколко месеца роди второ дете.
    Други 2 също имат вече бебе.
    Преди седмица разбрах, че и още една е в 6-тия месец.
    А една двойка от класа, които бяха заедно от 8-ми клас, ще се женят през септември.
    Бебето е любов, отговорност, грижа, израстване. Не затвор.
    Не разбрах, да не би младите семейства с дете/деца не могат да правят всичко това, което изреди, и не се чувстват свободни?
    Засмях се искрено.

Няма нужда да се смееш "искрено". Въпрос на приоритети. Разбира се, че при желание има начин. Но да си представим, че си студент по медицина и ти предстоят едни има няма 10г. учене със специалност и през повечето от тези години ще трябва да зависиш от родители за финансиране, защото физически, психически и всякак, извънболничната работа е невъзможна. Тряба да им натресеш и дете ли?
    А когато утре реша да си взема раницата и да отида да гледам купи по ски еди къде си, дали ще мога да си го позволя толкова спонтанно? Децата изискват планиране, време, отдаденост.

Мега фен Аватара на pandabear
    В горния ти коменар нищо не си представяхме.
    Изказването беше недообмислено.

Изказването ми беше основа.

Не може да правиш деца само защото това ти е удоволствие. Без да си сигурна в семейство и грижи.

Супер фен Аватара на corbV2
    http://www.boredpanda.com/guy-troll-...ange-velakskin

A man walks into a bar...
    The bartender asks "Why the long face?"
    The man replies "I just found out my wife is sleeping with another man. I've decided I'm going to drink myself to death."
    The bartender looks shocked and says "I'm sorry I can't help you kill yourself."
    The man asks "Well what would you do in my situation?"
    The bartender puffs himself up a bit and says "If I found out a guy was sleeping with my wife I wouldn't sit around feeling sorry for myself, I'd kill the guy."
    The man jumps up from his stool and shouts "That's a great idea! Thanks!" and runs out of the bar.
    A couple hours goes by and the bartender is starting to get nervous when the man walks back into the bar with a smile on his face.
    "Did you kill the guy?" The bartender asks nervously.
    "Nope! I slept with your wife. Whiskey please."

Horse walks into a bar
    Bartender says why the long neck
    Horse replies "I'm a giraffe, retard"
    Bartender says "I never said you weren't. Calm your fuckin tits."
    They both stare at each other blankly.

Умирам .
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Rakshy

как е бате
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Вярно, че е малко под оптималната възраст, ама може да се радваш за нея, примерно. То заради мислене тип "ще чакам до 35" населението ни е с отрицателен прираст.
    не е заради това
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Lilanda
    Б*хти несериозната работа в тоя клас. Дадеш им краен срок и те 2 седмици след крайния срок още не са дали парите. Нека и за уни да направят така, да им изгори годината заради това. Ще ми прецакват на мен плановете, защото са несериозни. Разбирам да се говори за стотици левове...Ама не, говорим за някакви кирливи 10 лева. Няма да си купуваш 2 дена цигари и си ги събрал без дори да искаш допълнително пари от родителите си. Избеснявам. Няма право да са толкова несериозни, когато знаят, че техните действия касаят и още 25 човека...

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Няма нужда да се смееш "искрено". Въпрос на приоритети. Разбира се, че при желание има начин. Но да си представим, че си студент по медицина и ти предстоят едни има няма 10г. учене със специалност и през повечето от тези години ще трябва да зависиш от родители за финансиране, защото физически, психически и всякак, извънболничната работа е невъзможна. Тряба да им натресеш и дете ли?
    А когато утре реша да си взема раницата и да отида да гледам купи по ски еди къде си, дали ще мога да си го позволя толкова спонтанно? Децата изискват планиране, време, отдаденост.
    има ли няква статистика за момичетата майки от МУ и медицина в СУ, Варна и Пловдив?

https://goo.gl/Huq9Xo

направих го малко, щот е голям линк, сайта е nsi. не е вирус

в столицата раждат най-късно (29 средна възраст)...

и аз съм напълно съгласен с Ива

детето е отговорност

смисл, да готино е, ще си майка, ще си имаш семейство бла бла

само дет си на 20 и не представляваш нищо
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

как е бате

Когато жените имат прекалено много права и свободно време...

бебета и мензис

за друго не можахте ли да се сетите да пишете

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    бебета и мензис

Нека обсъдим бъдещия бум на ракови заболявания, поради безхаберието на някой хора и допуснатия уран във водите Да не се чудите откъде ви се е паднал късмета ако сте изтеглили червен билет Теглете своя билет, пийте и успех !

Мега фен Аватара на tori
    Ей, бясна съм му, дейба... На тия години хората имат деца и се грижат за деца, не се държат като такива. Утре ще е голямата сеч просто, само тряа да го натикам в някое барче, че да ни разтърват, ако се сбием. Сядаме някъде и ставам и го удрям у масата!
    квак

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз съм съгласен с Ива. Е някои хвърлят бебето на бабите и дядовците и толкова...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на NomNomNom

как е бате
    мн са смотани, само си съсипват бельото/дрехите

по-скоро да има по-голям ауеърнес какво е това и да не е срамно, например ако момиче по физическо се изцапа в училище, да не става за срам

а това е нелепо да се омазваш, все едно да не си духаш носа или да не си чистиш ушите
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Днес сънувах много гаден сън и в него плаках силно заради случващите се неща, от което се събудих по-рано. Започнах да превъртам на ум защо пък сънувам такива неща. После осъзнах, че е защото ще се случи наистина. (не точно по този начин, но все пак ще се случи). Беше ми много гадно днес, дори в един момент не можах да се сдържа и заплаках за първи път от доста време. Тежко ще бъде :/

От друга страна, това ще бъде една от най-ползотворните ми седмици за тази година.
    И тази еднодневна 18-километрова обиколка на Града ме остави без абослютно никакви сили след двучасовия ми сън преди това, но беше толкова страхотна... Не мисля, че с друг човек щяхме да чуем/научим толкова много.
    И като цяло в момента се запознавам с толкова добри учители, които влагат цялата си душа и използват всичко налично, за да ти помогнат да разбереш, че това ще ме държи за доста време напред.

И си говорих със сърбин на латински. Дори не ми липсваше сръбския му толкова много, макар че ако беше готин, сигурно щях да го накарам да ми поговори малко, въпреки че е забранено :Д
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Jack_Reacher Виж мнението
    бебета и мензис

проблем?
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

как е бате
    Хохохо, единици са хората, които са приложили това, ain't nobody got time for that.

само дет си на 20 и не представляваш нищо
    Не е нужно да си ядрен физик, за да покриеш нивото интелигентност, необходима за да бъдеш родител, хохохо.

Хора от други етноси имат по няколко деца до 20-годишна възраст и не съм забелязала да работят на Уол Стрийт, примерно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си