- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
http://eurostipendii.mon.bg/?m=43
еми майната им
http://eurostipendii.mon.bg/?m=44
ФАКУЛТЕТ ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ - право да кандидатстват имат студенти, обучаващи се в специалностите: Екохимия, Инженерна химия и съвременни материали, Компютърна химия, Химия, Химия и английски език, Химия и информатика, Ядрена химия (без студенти, обучаващи се в специалност Фармация);
лол
що бе фишер
Последно редактирано от Ewok : 11-23-2016 на 07:48
кои са другите, освен теб, разтягащата тъпотии, колкото дъвка от единия до другия край на кларинет
преди бях доста по-тъпа от сега, явно си падате по много тъпи нещица
иска да си взема поука от нея и другите, дето визира
аз нямам нужда, но вашият мозък ума не го толерира
VinDiesel, ти би се прежалил с мен, обаче аз с теб не
но бих те продала, да те впрегнат в каруца, вместо горкичките коне
Доволно ми е, че днес нямам упражнения и практика, щот мога да скипна и да доучвам за изпита. Още по-доволно ми е и, че си запомням нещата лесно и почти не се налага да се връщам назад. Взема ли си изпита, ще се пие коктейлче!
И, бтв, хубаво е да си нечий най-добър приятел, нищо че тия неща не ги вярвам и не им харесвам идеята. Въобще, щом се чувствам окей с някого и го търся за еди-кви-си работи, включващи разходки, кафета, бири и концерти, то той ми е приятел. Кажи-речи част от семейството, щот специално моите си бъркат в местата за съхранение на гримовете ми, кафето мога да ги накарам да си направят, да бръкнат в шкафа за сладко или в хладилника... Въобще, не го разбирам това. Ама е хубаво да си нечий най-близък човек, някак си сладко е.
Вчера не се получиха нещата с подаръка - бахти, за една задна емблема ми иска между 60 и 70 лева и на всичкото отгоре ми търси и рама. Аз, след като е за подарък, откъде да я извадя?! И тва при все, че си казах всичко нужно за колата... Бахти и обирджийството! Още по-тъпо е, че вече няма ментаци и трябва или да дам луди пари за една дребна тъпотийка, или да мисля друго. Какво друго? Никва идея нямам... Аз не стига, че се допитах за тази идея, че и още трябва да мисля. Багти прецаквацията, брат!
Майната му, де - един бърз душ и дочитам за изпита пък другото ще мисля по-натам. Достатъчно глупости са ми в главата, че да се притеснявам от сега.
квак
Спри да обиждаш, да не ти отговоря аз.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
както и извън форума в родината, така и тук, органите на властта си падат по глобяването на неправилните хора
ето още няколко случая, имащи нужда от разпространение, първият се нуждае от парична помощ, другият е петиция
http://nova.bg/news/view/2016/11/23/...та-гери/
и
https://makeyourmark.panda.org/bg/pirin
отдолу чрез този линк може да откриете и други случаи, нуждаещи се от съдействие
Последно редактирано от galaxy29 : 11-23-2016 на 10:25
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Видях skatew да тича на алеята пред х-л шипка/родина хд.
Чувствам се изморена, изтощено, но ето, че идва края на седмицата (ухуу). Разбира се имах си и своите хубави моменти през делничните дни, но това ранно ставане убива.
П.С. Един съвет от мен - не отивайте да живеете на място, в което няма гимназия , или което да не се намира до по-голям град със средно училище, защото накрая детето ви ще си изпати.
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
^ Отдавна се чудя вие по морето (от Бургаска околия) засичате ли се в междуградските автобуси? Примерно ти и Lilanda? Едва ли междуградските са по-редовни от градския транспорт. (:
Започвам да правя списък с неща, които са ми нужни за стаята - 2 фотьойла/мини-диван, още една секция/етажерка като тази, която имам и нов телевизор. Вероятно скоро няма да проимам нищо от изброеното, но здраве да е.
Отделно - повече от всичко се нуждая от бутилка уиски и ония четиримата, че да го поделим. Макар че една бутилка на кого ще стигне?! Значи, решено е, събирам дарения за бутилка уиски, бутилка водка и някакъв шоколадов ликьор. Не си взех изпита, макар че учих, но поне да полеем поправката.
Както казах - имам нужда и от нова идея за подарък за Коледа, иначе ще оставите едно детенце тъжно по празниците.
#DMSAn7raks
квак