- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
абе бягай, бе. Вие като отидете на Банско и сте много ербап. Не се притеснявай за мен, и на курорт ще си ида, само че на следващия ден с друга компания. И не си мисли, че изгарям от желание да идвам в тъпанарския ви град, обаче ако искам да "празнувам" с приятелките си, трябва да кацна там. Значи как винаги тия дето най-малко знаят, трябва да изкоментират? Първо съм споделила, защото е дневник, а не защото искам някой да ми дава акъл, второ въпросът не беше за теб, че да се обаждаш. Мерси.
https://m.youtube.com/watch?v=MZSEnQJsRms
Този ужас ме посрещна тази сутрин, така и не разбрах кой е тоя Издислав, за когото пее. И произношение +10 точки. И това си е чиста гавра.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Баси студа... Само ходя от стая в стая и увеличавам подовото и пак ми е студено...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото София е прекрасен и красив град, но просто не е предназначен за толкова много хора, които в момента го обитават и опитват всячески да го съсипат. И някак, когато прадядо ти е роден в центъра на София и си спомниш как си минавал по всяка малка и чудна уличка, още когато беше почти празна, и после прочетеш коментар от твоя тип, не е никак приятно : )
Последно редактирано от pandabear : 12-01-2016 на 09:00
има разлика между провинциалист и провинциалист със селяндрусски манталитет, антраксе.
Манталитета на голямата част от българите е селяндурски. Без значение дали са от Долно нанагорнище или от София. За масата си е нормално да си метне фаса през прозореца на колата, щото "То само един фас, кво толкова?!?", нормално е да те засече, въпреки че те е видял, нормално е да кара със 130 на Цариградтско и т.н... От /не чак толкова/краткото си пребиваване в София не съм забелязал особена разлика в поведението на "кореняците" спрямо останалите. Процентно простаците са си пак толкова.
Иначе си права, че е пренаселено. Точно това му мразя на този град и чакам с нетърпение да мине още година и половина да ви освободя от поредния зъл пришълец.
ПП: Странно как рибената глава не се е включила още.
Последно редактирано от an7raks : 12-01-2016 на 09:23
Всеки град си има своя чар, аз използвах въпросния епитет конкретно заради пренаселеността. Сигурно ако живеех там щях да обръщам внимание и на положителните качества, но отстрани виждам само наблъскан шумен град, който ме отблъсква. Съжалявам ако съм те засегнала.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
здравейте, хора
тази сутрин се събудих и се стреснах
защото до мен имаше някакъв човек
първо си помислих, че е имало нещо... но после разбрах, че това е само видение, причинено от наркотиците
както и да е... разтърках си очите и момчето изчезна
после обаче се почувствах странно
имах усещането, че съм в чуждо тяло
отидох в банята да си измия лицето
и в огледалото видях Митко от TeenProblem!
той беше от другата страна на огледалото
аз му казах
"Как си влезнал в огледалото, Мите?"
а той ми отговори: "Не съм влезнал в огледалото, Митко! Просто гледаш отражението си!
после разбрах, че всъщност аз съм Митко
и става ясно, че всички сте били прави
чувствам се много миташки
по-късно смятам да отида при гаджето си АгентМура
обичаме се и смятаме да се видим по-късно
той е страхотно момче
чао, чао, приятели
обичам ви, сладурчета! <3333
Последно редактирано от solo_ : 12-01-2016 на 09:31
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Е, може. Другия път, като се запознавам с някого ще го питам от къде са пра-пра бабите и дядовците му, за да си направя коректни изводи.![]()
Несериозно е да ми говориш за каквито и да е "истински кореняци", при положение, че за един век населението се е увеличило от под 100хил. д. до над 1,1млн. Може би тези 100хил. да са имали тайно общество и да са се множили само помежду си, ама ме съмнява.
Не знам какво несериозно има. Особено щом аз самата съм пример. А и не малко хора от обкръжението ми също. Затова и казах, че правилно го слагаш в кавички. В сравнение със сегашното население сме малко останали такива.
/папугайчо първият ми съзнателен спомен е от не чак толкова далечната 1998 година (млада съм все пак), когато по Ангел Кънчев в делничен ден се засичах с баба Гинка, мъжа й и кучето им. А сега ми е неприятно да излезна преди 10 часа, защото се бутам и се чувствам като в пого.
Последно редактирано от pandabear : 12-01-2016 на 12:34
Болно съм. Само това ми липсваше. Не мога да мръдна от лекции. Май трябваше да си правя ваксина, щотооо... писна ми. Не мога да кръцна и няма кой да ми прави чай, и да ми проверярава температурата, и да ми дава лекарства. Липсва ми мама, но няма да я панирам заради някакъв вирус въпреки, че ме засече от начина, по който говоря.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
тъжно ми е, че дишам един и същи (мръсен) въздух с такива дето все "софиАта" им е виновна, глупаци
имам адският късмет напоследък, сериозно се замислям дали да не пусна тото :дд утре на реге и рап, дано не се разочаровам пак от някои хора
ахахахахах
напускайте София и отивайте да си учите в Шуменския университет или да копаете градината на село, за да ми е по-приятно да се разхождам
не знам какво се дъвчите, факт е че за огромна част от сферите на образование/работа в София реализацията и възможностите са най-големи
повече от нормално е населението на столицата да се увеличава постоянно
особено за страна с размерите на България
Мен повече ме издразни причинно-следствената връзка, която направи с поста си - тва, че не съм столичанка и че не съм студент там, не ме прави никак по-зле образована, нито пък значи, че копая царевица. Знайте си малко мястото, особено тия, където прииждат в Софията, а не са кореняци, щото също се връщате по малките села за Коледа и си тръгвате с бурканите чушки.
Има си хора и хора. Аз, например, бих убила за Варна ама никак не се радвам на Софету, но има хора точно обратното на мен. Не помня някого да съм изяла, че не харесва Варна или Русе. Вярно, досадно е някой да ти обижда града, в който си, ама и вие прекалявате.
Другото идиотско изказване беше тва на Ракши. Едва ли не тва, че си празнуваш измисления студентски празник в София, а не уча там, ме прави човек втора ръка. Пък тия от софийските унита ходите по планините или по морето. Кво, залипсва ви провинцията ли?!
На адашката ме издразни изказването, че пришълците били изкали да я разрушат. Кое ѝ разрушават? Ае, аз като съм там, никога не съм трошила спирки от градския, не съм правила еди-кво си, за да руша. И антракса не знам да има такъв навик. Културата и възпитанието не са задължително предавани по наследство, но се получават, ако родителите ти не са идиоти. В провинцията не сме селяндури, не и всички. И не сме маймуни, търсещи какво да разрушим.
квак
ако някой не му се чете толкова дълго
Тори каза, че мрази всички
малко преди това, началото и средата на 90-те, в червено знаме имаше дискотеки, та аз помня как изглеждаше кваратала ти преди да си била родена
ХОХОХОХО
П.П.
Не съм дядо Мраз
^
^
Говори за себе си! Аз всеки ден обръщам по едно кошче за боклук на Витошка и си карам жигулата комби по джанти на жълтите павета.
Това сега зимата, де, щото на нивата няма работа.
ПП Да не забравя, че прескачам трамвайните релси - еба го у трамвайо, че чека!
Всъщност населението на града по времето на руско- турската освободителна война е било 11 649 души! Впоследствие от идващите от другите градове на страната, броя нараства до 20 501 през 1880г. След освобождението достига 46 000 и в периода 1900- 1946 г., надминава половин милион. Та за какви кореняци говорим днес?
Всеки кореняк с който съм говорел, се оказва че "баба" и "дядо" са от място, където 4 туби нафта не ти стигат в едната посока...
Така че се успокойте малко!
Последно редактирано от VinDiesel : 12-01-2016 на 15:46
кореняк софиянец е човек роден в София
ако ще родителите му да идват от Марс