- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Не си луда - проста си и в това отдавна съм се убедил сам!
И като вдигнеш, какво от това?! Да не си в турски сериал?!
Помисли сам Трънчо!
solo_
и фейковете му.
Тоя клип е поредната стръв, която тя пуска, за да получи поредната си доза внимание за деня!
Затова мен не ме интересува (освен това ще е тъпо 100%)!
Егати готиния проницателен и циничен тип. Същински доктор Хаус.
Тва е едно шматкаво хлапе (щом за мен е хлапе, прави си сметката), което само ходеше напред-назад и тролваше. Я с неговия профил, я с трол-профили. Въобще, беше легенда. :ддд Нямаше човек, който да не го е хранил, а аз, понеже обичам всички, си го бях харесала и ми беше сладурест такъв. :дд
квак
Мисля, че беше гей, да. Пак, де - не съм му светила, но... май да.
квак
Забравих да ви питам, чухте ли Издислав? На мен ми звучи точно като саундтрака на Листопад, ама турския оригинал си е поносим в сравнение с този потрес.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
свърших си домашното за вторник, което беше от днес. *потупва се по рамото*
май за първи път го правя
имам някаква яснота откъде издиша, само трябва да систематизирам, което не е малко, а и ще ми трябва време, за да ги науча както миналата година
//много интересно явление е катедреното... поведение и възприятие; нещо рядко и пасващо ми, което не много хора биха разбрали в съвременния свят
има много лек снобизъм и силна shame culture
което е добре за моята мотивация тази година, бяха започнали да ми минават вредни мисли за малко, но бързо бързо бяха потушени точно от това ;д
"първо съм споделила, защото е дневник"
"въпросът не беше за теб, че да се обаждаш"
и аз съм мерси
от последният път, в който те четох (като си помисли, че мнението ти е поне малко адекватно относно референдума и други политически въпроси), ми е останало едно такова чувство, сякаш, че си ментално ударена в стена. И хоп-троп, потвърждава се бе, дейба.
не знам що се бутате с гол гъз при пишките
особено забавниците от горно нанадолнище, луковит, лесидрен или откъдето по дяволите ви идва семката
какво ли не изписахте за тая София и пак трябва да дойдете тука
тъжно, а?
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
^ ей, буйна кръв такава ;д
спри се. разбираш, че няма смисъл да водиш разговор с даден човек на дадена тема, когато дори упорито теле като мен се откаже да го прави. все едно приказваш на шестокрилия петохуй. няма смисъл.
Последно редактирано от pandabear : 12-01-2016 на 23:45
Ама какъв ви е проблема не мога да разбера. Всеки има право на собствено мнение и лична гледна точка по всеки въпрос и интелигентните хора биха уважили мнението на отсрещната страна, дори и да им се струва безумно, без да вкарват обиди и етикети като селянин, кореняк, провинциалист, гражданин и прочие. Например мен като не ме кефи като град и не искам да живея там, ми е забранено да идвам ли? Това, че я посещавам по повод конкретно събитие, било то концерт, мач, или заради някой важен човек, не променя факта, че не бих живяла там. Наистина се изчерпа темата вече.
Ракши, тая усмивка ми изглежда като "е*и си майката", правилно ли тълкувам?И съжалявам, че не покривам нивата на интелигентност, сигурно щото не съм от столицата.
I'm too weird to live, but much too rare to die.