- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
тия от герб са ми много смешни, в моя град младите активисти са все едни спортисти, направо да се гордееш че такива ерудирани малоумници са водещите лица
че и горди, режат лентички и показват санирани сгради по фейсбук
европейските пари са ясни че ги вливат ми с бългаския бизнес ко прайм и къде е той
ма то от спортисти управници ко да се очаква
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изтърпяха се повече от час, без да се скарат. <3 Милите ми те... Доволна съм и от двамата.
беше още за 1я тур с обяснението че само на първия става дума за партии, а на балотажа вече се пренарежда подкрепата само за двама кандидати, но после започна да се измята като фурнаджийска лопата, естествено "Аааа как аз не се измятам, квото съм казал, това ще стане, нека изчакаме една седмица, кво толкова" рофл
на мен ми хареса как го питат дали ще си даде оставката, защото е обещал
той казва, че ще си я даде, нали го бил казал
ама да сме изчакали да мине балотажа
те му казват, че той на балотажа може да бие, но е обещал да си я даде, ако падне на първия тур
и той почва да гледа като теле
Точно това е, че не гледа като теле, а нагло нагло заявява и заобикаля с "Аз не се отмятам". Вярно че е кух та кух, но се съмнявам да не схваща противоречието, което се получава.
Днес гледах някви анкети и една пикла на мьеко вика, че за майката щяла да гласува, щот обичала повече майка си в семейството и й се струвало адекватно да го прехвърли в изборния си глас. Къвто ни е електоратът, такъв ще е и президентът и се опасявам, че ще я гледаме тая мумия идните години.
Липсва ми България, липсва ми семейството. Всичко родно и мило.
Хубавото е, че се прибирам пролетта (по план, hopefully).
Малко, по малко започвам да живея и да вървя със собствени стъпки.
Прекрасно чувство: живота кипи, работата зове, ученето още повече.. :Д
И открих, че харесвам някакви супер странни бонбони с вкус на йогурт, мента и ягоди.
Намалям цигарите бавно, но славно.
Да кажем, че ако продължавам в същия дух, ще ги спра до броени месеци. (от раз не стана, та това да видим..)
Чакам с нетърпение следващата заплата, за да купя подаръка на братчето ми за коледа..
И на приятеля ми, на мама, на техните.. Пак много пари ще отидат по магазините.![]()
От утре започваме да украсяваме бавно за коледните празници. Аз смятам сама да си правя украсата, както винаги.
ПС: Някой, ако обича да ме въведе в темата за изборите, че нищо не можах да разбера.
Статиите са твърде объркани, а няма време за телевизия.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 11-11-2016 на 22:33
*сън*
Ехооо вече е Ден за размисъл.
Иначе да си бил подал оставката. Ами хубаво нека си я подава като толкова му я искате. Тамън и нещата с референдума току виж се размили. Тамън пък и ще видим как управляват два кабинета служебен и обикновен едновременно, ако стане по хард, защото казаха, че последните три месеца от мандата си президента може да назначава служебен кабинет, но не може да разформира правителство.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Трайков.
Честит да ни е красния генерал за президент, де :Д Донякъде разбирам защо е популярен - напомня ми на бащите на изпадналите ми познати :Д "Народни" маниери и говор, та и визия :Д
Аз все още обмислям да отида ли да гласувам за баба цецка или да се наспя.
Наспи се.
Велизар Енчев (беш)е повече от адекватен, но хората масово гласуват по партийна принадлежност и симпатии, под (корп.) диктовка/заплаха, etc.
Иначе не сме само ние тъпи, американците са пуснали солидни числа вот за Хари Стайлс, Селена Гомес и убитата в зоопарка горила. Wtf?
Апелирам за "не подкрепям никого". Така или иначе са го сложили, поне да се възползваме.
Това не са истинските американски.
Запознайте се кои щати са гласували за Тръмп.Щатите където са фермерите,белите хора.Там няма латиноси и негри.
Демек,Тръмп си е избран баш от американските.
ПТ:какъв ден за размисъл?! Отвсякъде се изплуват агитации за "Ваща Мама".
Да идва вече понеделник и Тиквундер да се маха.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
А вие всъщност на кво се надявате с вота не подкрепям никого, или с вота в полза на националния предател ?
Моята идея е Борисов да не си подаде оставката, 'щото колкото и да ми е неприятен, червените уроди за 100х по-неприятни. Пък за Трайков гласувах заради обещанието да бута съдебната реформа.
Та к'ва точно им е идеята на гласуващите за Радев, или тия с мерак да си изхвърлят гласа ?
^По-малкото зло е "Пилота на изтребителя".
Гледа ли дебата изобщо? "Ваща Мама" толкова много говореше и нищо не каза.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..