- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
болно от дирофилария и се събират парични средства за скъпото лечение, освен това му се търси осиновител, може и да е изгубено и да го търсят, намерено е в орландовци, за обратна връзка - 0899 360 658 (връзката няма да ви свърже с мен)
събират се пари и за децата в реанимация, може да помогнете с dms на стойност 1 лев на номер 1117
ето и видео за това:
https://www.vbox7.com/user:netinfo_pedali&p=wcomments
хехехе, понеже има опция да си сложиш за име, каквото решиш
и се бях написал ' банкя е село а борисов е манаф' и тъпаците
са ми го махнали, въпреки другото нетинфо_педали
всеки ден се преоткривам. е, вече знам защо казват, че ти иде да чупиш/трошиш/унищожаваш от яд. искам да смажа нещо, наистина. а не съм агресивна. 4esno.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Спрете да изпреварвате с бракми или без никаква видимост -----------------
не вярвах че ще я видя отново но тя дойде
и отново ще се разделим всеки по своя път
но за един ден ще върнем времето назад
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Откакто ми отвори очите за нещата от живота бял ден не съм видял"
Живота е пълен с лицемерие, ако можеше с един оток да спра да го виждам бих живял много по-добре.
"Дори и от най-малкото семе може да израсте плачеща върба." C.Vu
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Хубаво кафе се получи, забавлявах се. Хората си слагат грим преди да излязат, аз го махам точно тогава. Найс, а?!
Едит: Новите мицели са добри, по нищо не отстъпват на скъпата Биодерма, даже и не мирише водичката на мухлясало, което я прави повече от перфектна. Значи, по-голямо количество е - има-няма 150 мл отгоре, чисти също толкова хубаво и е повече от двойно по-евтина. Добра работа, Микса, тъмбс ъп за теП.
Ще драсна ревю в козметиката след още 3-4 използвания, но за момента е 100% Тори ъпруув. :дд #джефристарпастидаяде :дд
Последно редактирано от tori : 12-22-2016 на 21:23
квак
толкова ме мързи тия дни, даже не знам дали имам сили да се прибера до Плд
като нищо да прекарам празниците сама в квартирата ДД:
утре ш'спа цел ден е така като за начало на кофти дните
не знам как стои при вас, но в нас обикновено по коледа и т.н. всички са си вкъщи и е отвратително, защото никой няма кво да прави, всички мрънкат за нещо и всички са криви и е мега напрягащо и само караници. идеята за бъдни вечер и коледа е да са сплотяващи празници такива милички и уютни, а то кур бате
имате ли коледно настроение, кво става? :Д
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
аз не празнувам Коледа, но ми е приятно да се събера с близките... обикновено съм само с родителите и баба и дядо на тези празници
въпреки че всички в семейството ми сме кръстени, нашите не обичат много религиозните празници и рядко следваме каквито и да е традиционни неща, просто се събираме и ядем Д:
даже миналата година май и елха не бяхме сложили;
надявам се не се приеме като нападка към хората, подготвящи се за/празнуващи Коледа (защото не е!!), но за мен тези празници са безсмислени; социалният фактор на "празник" го няма, защото така или иначе през цялата година се старая да прекарвам колкото се може повече време с близките си и да се събираме често;
Последно редактирано от lunacy : 12-22-2016 на 22:43
Понякога човек открива себе си в самотатада речем, че има такъв метод в Будизма.
Освен това и в нашето семейство беше така преди да се родят племенниците![]()
"Дори и от най-малкото семе може да израсте плачеща върба." C.Vu
цяла нощ драйфах... общо взето спах в кенефа
Доволна съм, определено. Бавно и полека си събирам и багажа, а до довечера ще съм в при второто семейство. Много, много добре. Ся имам да свърша още нещо и съм чао следобед.
квак
Същото е, само напрежение и тегава атмосфера. Коледното настроение при мен винаги идва в последния момент, тази година не знам дали изобщо ще дойде, ама не ми пука особено.
Много ме радват такива хора като него, познавате се от няма и час, а се държи сякаш сте приятели от години, супер непринудено и зареждащо. Има нещо в това изкуство, как може всички музиканти, които познавам, да са супер положителните и усмихнати хора. И още мисля за онзи ден, когато бях в академията и ме жегна онова чувство...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Спартак Варна, расизъм, анти-тероризъм и земетресения
тунайт!
Алкохоледа в сила
^филмар хд
Браво, Иве. Ся съм и гузна.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Шегувам са ма, обичам дълги коледни партета, ко се хващаш, от 13 поста един безсмислен да имам :Д
Вчера първите топ-новини бяха
- Катастрофата край Микре
- Присъдата на Анита Мейзер
- Терориста от Берлин
- Пребития таксиметров шофьор
Днес започваме с
- Убития (вече) терорист от Берлин
- Наръган и пребит от охрана в мол
- Катастрофата край Микре
хо-хо-хо
Последно редактирано от pac0line : 12-23-2016 на 09:07