- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Дойде ми колелото и още на първия ден щеше да ме бутне един мухльо ... :Д
Много бързат тия българи, ей - ще рече човек, че се късат от бачкане, уви навярно 1/5 от времето им отива в пафкане, редене на опашката за дюнери и цоцане на кофеинови течности.
Бях хванал и да поцъкам малко уоу в едно ново сървърче с огромна популация ама малко по малко ми опънаха нервичките другите играчи. 100% повечето са 20+ годишни и направо ми е непонятно как може толкова малко да уважаваш времето на другия, че да му затриеш 5-10 минути от живота като го убиеш и тр да си взима трупа.
И това като се повтори 5 пъти на час, започваш да се чудиш тези хора умствено изостанали ли са или наистина времето им е толкова безполезно, че считат и това на другите ОК за пилеене. Дае сам си отговорих...
А впрочем онзи ден ми дойдоха и чайчетата. Някой ако иска евтин свестен зелен чай: https://www.o-cha.com/daily-sencha.html Цената е като в България, но не е китайска гняс с вкус на водорасли, а действително си е хубав.
Ти сега на стринга ли си фейк, на митко, на онзи типаж М, или си нова звезда ?
Happy Bday, Jesus! <3
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Лапенце
И това също.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
не се виждаме със седмици, пишем си 2 реда в седмицата, обаче като ми каже happy christmas beautiful, ми става хубаво, че живеем сякаш е преди 20-30 години, когато е имало само телефони и доверие
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Значи на празници е редно всички да сме добри и позитивни, обаче аз искам да тегля майните на всички. И онова не разбра, че колкото и да се инати, ще стане така както аз искам и просто утре ще получи изненадата. У нас буквално не ме свърта, всеки дреме на дивана и бездейства, а принцесата като е настинала и ѝ е скапано, се чувства длъжна да скапе настроението на всички. Как да ми е празнично така, няма начин просто. На хората им е готино по Коледа, защото всеки си идва от някъде и се събират всички и е уютно и весело, а ние по цяла година сме си заедно, няма кой да се прибере откъдето и да е и не е нищо специално, просто поредната семейна вечеря и после пак рутина. А когато към рутината добавим и напрежение и мрънкане за всяко мое движение и действие, как да ми е яко... Хората, с които искам да бъда, не са тук.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
бтв, у нас всъщност е леко интернационално
имаме украинка и румънец на масата, предвид фактът, че тази година никого не съм довела
ахахах
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ай.
Весела Коледа и на вас![]()
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
от години не бях купувала подаръци за наще и се кефя колко се зарадваха
иначе не ми е празнично, той ми лази по нервите и си мисля кофти неща за връзката ни, объркана съм май, а и с това пътуване за нова година.. не е познал
Изглежда аз и нормална връзка са две несъвместими понятия, но ще видим..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride