- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От къде мислите са произлезли хората?
Аз съм съгласна с inewton.
Се трябва да има някой първоизточник и е най логично това да е Бог![]()
Защо да няма.. Съвсем спокойно може да се е пръкнал от нищото и да се е размножилВ последствие няколко милиони години еволюция и готово родил се е Нютон
![]()
Нито твоята теория е 100% достоверна нито моятаTaка, че докато не стане 100% ясно можем само да спорим и да си живеем. Aз ще си живея без Бог, а ти с бог (който може да е бил миркоб)
![]()
Според теорията на вероятностите не е достоверна теорията на еволюцията. Каква е вероятността от един микроб да произлезе човек. И каква е вероятността изобщо да произлезе микроб? Едно събитие е възможно само ако за изпълнението му е предоставено безкрайно време. Ясно, че в случая не е било предоставено безкрайно време.
Може и да си прав. Ама според мен е по- вярна моята теория.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Моята е най-вярна, не се карайте.
Извънземните са ни оставили на тази планета, ние сме им лабораторните мишки.
откъдето е произлязъл бог
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
преди големия взрив е имало точно нищо нямало е дори и време
просто хората се ориентираме според времето което е мярна единица за преди и след
но единственото доказателство че времето съществува е часовника и нищо друго
просто живот без време е невъобразим за човешкия мозък понеже то е свързано с всичко в нашия живот
и тук идва въпроса дали щом времето е създадено от нещо или някой то дали този който може да съществува извън него не е бог?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не е абсурдно, просто не искаш да погледнеш истината в лицето (или в огледалото)!
Той говори от личен опит.
Като гледам аватара му, мисля че е заседнал някъде по средата на процеса при който маймуната се превръща в човек!
Защото са прости и тъпи и нямат стимул за развитие!
От Слънцето - нали си физик, уж?!