да,с удоволствие
не
Първоначално написано от inewton Това го помня. Датата, на която ще го празнуваш ме интересува. И все пак да попитам, сигурен ли си, че няма да ни метнеш? 26-ти ми е рождения ден,но ще го правя 28-събота,и не,не възнамерявам да ви метна,но и не виждам голям наплив от желаещи
Първоначално написано от istorika 26-ти ми е рождения ден,но ще го правя 28-събота,и не,не възнамерявам да ви метна,но и не виждам голям наплив от желаещи За трима човека е сигурно. А подарък какъв искаш? Аз ще нося ром, който ще изпия. А нещо само за теб... само Библия мога да ти предложа ако си нямаш.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton За трима човека е сигурно. А подарък какъв искаш? Аз ще нося ром, който ще изпия. А нещо само за теб... само Библия мога да ти предложа ако си нямаш. подарък-книга,нещо за четене
Първоначално написано от istorika подарък-книга,нещо за четене Даже две ще ти подаря. "Пеперудата" и "Ва Банк" (втората част на "Пеперудата"). Любимите книги на deitona22.
Първоначално написано от inewton Даже две ще ти подаря. "Пеперудата" и "Ва Банк" (втората част на "Пеперудата"). Любимите книги на deitona22. хаха,откъде знаеш че са любими
Първоначално написано от istorika хаха,откъде знаеш че са любими По едно време не спираше да ги рекламира. А май и сам беше казвал, че са му любими.
Първоначално написано от inewton По едно време не спираше да ги рекламира. А май и сам беше казвал, че са му любими. разбирам
Първоначално написано от inewton По едно време не спираше да ги рекламира. А май и сам беше казвал, че са му любими. не ми каза кои са тези три сигурни човека
Правила