Цитирай Първоначално написано от michaelis Виж мнението
е там спи котката Единствения изход е комунизъм, но не като нашия бившия държавен капитализъм и монопол, а някакъв хибриден комунизъм и тогава ми е много чудно какво ше обясяват на поколенията където знаят че "комунизма е нещо лошо" в какъв строй сме, а той не е лошо само дет ние не сме имали такова нещо никога. Тогава наще грабители няма да взимат по 500млн. да си ги държат под възглавницата, а само 1 млн., за да има и за останалите по некой лев.
В нета има много яки лекцийки на проф. Ричард Улф и само като погледнеш американски професор да ти говори за Карл Маркс и комунизма .....
вчера ти затворих устата на тея тема ще го направя отново

за всичко което написа ще ти кажа само едно има много хора като мен които се борят с всичко това влагаме парите времето нервите и телата си

също така жертваме и времето с любимите си хора и то без дори да търсим някаква публичност

не мрънкаме че ни е зле а правим нещо по въпроса не бягаме в чужди държави за да спим с по 6 човека в една стая

а си стоим на мястото точно както нашите деди и няма да направим и крачка назад от целта си

а мамини момченца като тебе ще спят с по 6 човека в една стая ще се заблуждават че са щастливи а всъщност ще са просто едни дървета без корен в една чужда държава където винаги ще са чужденци а в тяхната собствена ще са презирани за това което са и ще пукнат някъде някога като овце без история

затваряй си устата не ми казвай колко е зле положението и си лягай че утре ще береш гъби