hello

Не искам да излизам с тезата, че съм безработен и чакам от небето да ми падне Куфарче с пари... и държавата ми е виновна.. не не...
Тук става въпрос за друго, Работа може да се каже,че имам и то със средно възнаграждение и като се има на предвид,че имам много свободно време и за моите Млади години си е Добре...

Хубаво де, работиш,мъчиш се, но накрая пак се чувстваш неудовлетворен... Всякакви организациите те тъпчат, плащаш като отче наш и пак те лъжат, постоянно някакви глупости се Мъдрят от Политиците, постоянно гледам как Тук е пълна отврат и просто не става за Нормално пребиване...
Не си ли Мутра,Полицай,чиновник,деп тат,дилър.... не си ли наркоман, не си ли чалгар, не пиеш ли не пушиш ли, Не важиш, (ОСВЕН ако няма МНОГО ПАРИ тогава е друга работа)... с Доста хора съм общува, доста приятели съм имал, но всички са просто използвачи, а на мен ми писва, приятели използвачи, роднини и близки същия "Сорт Тикви", за приятелка може би не съм мислил, щото е трудно да се впиша в критериите за Gansta Man..

Все си мисля, да пробвам на друго място с други хора, е да трудно ще е, но пък свикна ли Не се отказвам.. но все ме Дърпа мъката към Дома, някак си не ми дава сърце да напусна, само заради семейството иначе всички други фактори ми казват ДА БЯГАЙ БЯГАЙ и не се ВРЪЩАЙ..

Някой който е бил или ще ходи навън да работи или е живял навън да сподели мнение... за държава не съм се замислял конкретно, То където и да отидеш в Европа е Добре..