.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    @Genasis

Програмите, които можеш да ми кажеш ползват метода на "грубата сила". При една добра парола (дълга, с малки и големи, букви, цифри и специални символи) ще трябват месеци, дори може и години за да я спипа. Един добър рутър няма да те остави да опитваш толкова дълго. Повечето добре защитени рутъри са и със списък на допусканите MAC адреси. Там дори няма смисъл да опитваш. Така, че гледането на хакерски филми, не е като истинското хакване.

Желая успех на тези, които решат да пробват.
    брутфорс от години не се ползва и причината е, че има много по-лесни и бързи начини
    прихващат са пакетите и ако не си със скъп рутер поддържаш криптирането им, става за 10 минути
    пък да не ти казвам, колко лесно се клонират Мак адресите на машините
    след това и филтрирането по мак адрес не помага и казваш здравей на параноята

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    брутфорс от години не се ползва и причината е, че има много по-лесни и бързи начини
    прихващат са пакетите и ако не си със скъп рутер поддържаш криптирането им, става за 10 минути
    пък да не ти казвам, колко лесно се клонират Мак адресите на машините
    след това и филтрирането по мак адрес не помага и казваш здравей на параноята
    Добре аз не мога да разбера как разбивате паролата на wifi точката директно с брутфорс. Аз винаги я прихващам (4 way handshake) и след това си я троша офлайн .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си