- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любима секс поза .... ?
Подкрепям твърдението "както ме сложат"Иначе пози много, затова както той си избере
![]()
Кучешката.
Харесвам,когато аз съм легнала по корем и леко съм си вдигнала дупето,а той да е върху мен.Също обичам и 69.
Готино е когато той е отгоре за да мога да го гледам в очите и да го целувам.
Толкова пози харесвам че ако трябва да си избера ще мине едно половин час само мисленеТа затова както на приятеля му дойде
![]()
Гледам някои доста негативно те изкоментираха за фейсситинг-а,даже те питаха дали имаш фетиш за лайна,обаче аз пък искам да кажа,че тва е страхотно изживяванеПриятеля ми също много се кефи и не,той няма фетиш към лайна за тези,които очевидно са неосведомени по темата
![]()
Благодаря за отговора! Ами да много си е яка позата, много ме възбужда като ми седне някоя!
Мхм, е на грозния няма за какво да му се връзваме, той хем се оплаква, че никоя не го иска, хем пък се гнуси от това и онова, то секса не е за гнусливите! Сега има си една граница, която не е добре да се преминава, ако и двамата не го искат де, ама все пак!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 01-06-2017 на 14:42
Важното е да има яко чукане.Позата...каквато дойде.
Най - обичам да таковам на мисионерска или на задна (кучешка). Ма винаги обичам и да експериментирам.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
69,задна,мисионерската фейсситинга също е топ топ! Общо взето зависи и от мястото![]()
Another day-Аnother challenge..
Мисионерска и каубойка.
Скучно, но факт - мисионерската![]()