Здравейте! Много време се чудих дали да споделя тук моята история и все пак реших да го направя... на 17 години съм, преживях най-хубавото чувство на света ЛЮБОВТА ... той е на 19 години и е най-прекрасния човек, който съм срещала, но се страхувам, че го губя защото не го оцених навреме.. Нашата история започна на 7ми септември и приключи преди 2 седмици... всичко беше идеално, но аз съм глупачка и не осъзнавах какъв човек имах до себе си Беше влюбен в мен, постоянно беше до мен и ме подкрепяше..в началото аз се държах с него отдръпнато и малко грубо заради предишна връзка, която не ми позволи да му имам доверието, което той заслужава.. направих много глупости с които го нараних (не съм му изневерила нито веднъж!), но той въпреки всичко остана с мен ... постоянно го ревнувах от несъществуващи неща, изкарвах го понякога извън равновесие, сърдех му се за дреболий, късахме цели 5 пъти заради моите глупости и пак се събирахме...обичаше ме въпреки всичко... Но аз съм глупава и след всички тези пъти не успях да се променя, да му имам доверие и да спра със сцените на ревност... Много го обичам и много държа на него, наистина се промених и искам да му го покажа и докажа но той вече е неспособен да ми повярва, казва че съм го отблъснала с моите глупости и ме обича вече само като приятел (но аз виждам че не е така защото се дразни от дребни неща)... За коледа му взех подарък един от които беше табло с наши снимки..той додйе подарих му подаръка и си тръгна...след това ми каза че е изхвърлил таблото със снимки Аз няма да спра да се боря за него, защото го обичам угасно много и осъзнах грешката си способна съм да му покажа моята друга страна и искам да си го върна..той ми беше всичко ( и още е ) Моля ви дайте ми съвет какво да правя как да си го върна и да го накарам да ми повярва че съм се променила неискам да загубя човек като него... той ми е много обиден и е много наранен и мисля да му дам малко време да помисли... но отчаяно се нуждая от него