- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой идва с нас лятото?
7 лв на 100, което значи 7. 15 = 105 лв : на 3 ??! @№!@$_""">><<%))))________ ----- около 35 лв на човек
Плюс едно разбиване на колата по скалните пътища?
ц ц ц
Извинявам се за въпроса но как мога да задам въпрос като мнение в този сайт или да направя точно това което и Вие сте направили ?
5 човека се събират, ако отзад са по-дребни. Иначе 4 пътуват съвсем спокойно, което ще рече по 30лв на човек. Сега си сметни колко ще ти излезе с влакове+друг транспорт от и до гарите. Дори на дизел ще излезе по-евтино. За багажа си има багажник.
Пътищата ни не знам къде ги видяхте чак толкова разбити... Основните пътища са си много добре, дори из Родопите. вече третокласните са зле, ама обикновено се кара 20-30км по третокласен път.
Е, аз не ви знам къде за какво мислите. Аз обикновено отивам някъде, където не съм единствения с кола и си оставям колата, където и другите ги оставят.
Единственото в червено ми е ,,отговор в тема"
И аз искам с кола да отидем. :S
Ако има навити може и с мотоциклети?![]()
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
То не пречи и няколко коли и мотори, стига мераклии да има.![]()
Абсолютно. Стига да се говори сериозно, а не само да се чешат езици.
От моя страна е абсолютно сериозно. Така или иначе обикалям при всяко свободно време, a 1500-те км на кораба ми звучат смешно.![]()
Ако се реши нещо сериозно ме бройте. И нека всичко е от време решено, че някои трябва и отпуска да си пускаме.