- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой идва с нас лятото?
Ние с Кораба сме го планирали без коли и мотори, не само е по- евтино, но и по- интересно. На вас ако не ви е удобно така си организирайте нещо друго.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Ако под "интересно" визираш пътуването с масов транспорт, явно нещо си сбъркан.![]()
Не е така. Връщаме се назад в ъв времето. Колите са много модерно средство.![]()
И никакви палатки. Само пещери.
Ясно.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
пишете си, няма проблем.
ясно е, че на луди глави като нас никой няма да се върже
ходете с колела - това според мен е ултимейт, и аз мисля да спретна едно няколко дневно трипче с колело ( 100тина км на ден макс, лежерно )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тренинг трябва. И хубаво колело, което да се кара лесно и леко.
Хич не е ей така да скокнеш и дай. Често има баири и нагорнища, дори в равнините места. А да не говорим за предбалкана или на други планински терени. Самото прекосяване например на Стара планина е свързано с часове на изкачване.
Фризер, аз обикновено пътувам края на лятото - Септември месец, защото не е чак такава жега и е приятно. Доста е далеч, но ако си сериозна го имай предвид.
Ном, това с колелетата е много готино като идея, стига да имаш необходимия тренинг и да нямаш проблеми да минават камиони край теб.![]()
50км на ден сме минавали като деца, но не дни подред. Пък и тогава карах по-често. Сега сигурно ще издрапам 30-тина и ще издъхна.Ако си караш стабилно всеки ден ми се струва, че няма да е проблем 100км.
Ако мислиш за "лудо" в добрия смисъл на думата да обикаляш с влакове и автобуси, то ще останеш много разочарован.
аз сигурно няма да дойда на срещата щото ми се счупи бухалката
Тренираните хора с колело изминават от София до Бургас за около 1 ден или малко повече.
Ние сме от различни части на страната.
Ако се съберете мераклии за коли и мотори, тръгвам независимо от дестинацията.![]()