- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми се подиграва
Тези дни е много студено. Краката ми замръзваха. Купих си чорапогащници за зимата. Докато си търсих анцунга се разхождах по чорапогащник в нас. Баща ми ме видя и почна да подвива как си принцесо и всякакви други неща за да намекне че може да съм обратен. Обясних му, че всеки трябва да може да носи чорапогащник, като е студено, но той не ме разбра.
Бъди мъж. Купи си гинкобилоба.
Ама женски ли си купи?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Защо женски?
Искам да видя модела.
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Само два вида мъже носят чорапогащници, гейовете и аристократите през ренесанса. Ако не живееш в замък, сам си прави изводите.
боже господи, ти си пълен нещ*****к
не знам как може да има такива хора, разбирам малко от малко да приличаш на жена, има такива женствени гейчета, ок ама ти си си чист грозник, дори не си естетически приличен хомос
ти си тоя с мазния грозен рабалски задник, ясно
Не виждам никакъв проблем. Носи си го, ако ти е удобно.
Хора, само аз ли забелязах, че на снимката няма мъжки атрибут, демек не е той, демек му е скучно, демек е трол. Какво му се връзвате![]()
А и, ако беше мъж и носеше чорапогащници, повярвайте ми, нямаше да го разглася наляво-надясно
![]()
цакни на смимката да се отвори на голям икран и ште видиш че има
виш там кадето е надясно как леко изпаква и как там кадето е наляво леко се снижава демек надясно се издалжава виждаш ли тоест е маж то сашто така се вижда че самите крака са мажки или то май ма само на мене така ми се струва и май май това е рабалка ама не сам сигуроне и ништо не твардя
Let's ride the big rainbow to Gayland.
- Тате, тате, аз хубава фея ли съм?
- Не, тате. Ти си педераст.