- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не става дума за секс , а за купони
Здравейте!
Направих си специално акаунта само , за да ви питам това , защото наистина ми стана много интересно.
Пиша тук , защото знам ,че "Секс" е най-посещаваната тема от всички в сайта.
и така..
Сигурен съм ,че всички сме гледали този тип филми (като например Project X , American Pie и т.н) където става въпрос за парти в някого(99% от филмите е в къща на 2-3 етажа с басейн , където се събира целия випуск и се пие , пуши , непознати правят секс,музиката е на макс и общо взето изглежда супер яко. Та питам се...в България правят ли се такива неща изобщо някаде?Знам ,че това е по-скоро Американска традиция , след завършване да се направи купон в някого, но ми е чудно като махнем настрана баровете и клубовете ( от Пловдив съм и съм бил във всеки един голям бар и клуб и знам за какво става въпрос и на мен лично не ми харесва) където се пуска само чалга и общо взето не е толкова готино , колкото е по филмите(да знам ,че във филмите всичко е направено така , че да изглежда яко), но все пак знаете ли или били ли сте някога на такова парти?Не говоря за парти в някого , където сте се събрали 5-6 човека и пушите и пиете и чалгата е на макс.Говоря за парти без чалга,хората да се раздават на макс , да се запознаеш с нови хора и просто да не сте 5-6 човека а говорим за многооооо хора и да ти остане спомен завинаги(с две думи "Супер Разбивация").
А много ще ми е интересно , ако някой познава приятел ,който живее в Америка или е бил в Америка и е бил на такова парти да разкаже![]()
Виж сега, пич. Ако искаш американско парти, отивай в Америка. Тука хората и купоните са свикнали да са с чалгията, вървят ръка за ръка. Има вили, по принцип, с басейни, лятото наемате една вила, организирате евент и идват всякакви хора![]()
Искаш да правим парти ли?
Ми аре де ,но да е техно и без чалга![]()
Има на много места, където не се пуска чалга. Не съм бил в Пловдив, но и там трябва да е така.
В България хората трудно се отпускат и затова не е лесно да се направи американско парти, където всички се забавляват на макс.
Като цяло писнало ми е от нощни клубове, където голяма част от хората цъкат по телефоните, седят по столовете и пият една бира и така цяла нощ и съвсем малко са енергичните хора, които пият, танцуват, свалят мацките и се забавляват.
Като цяло ти трябват хора с голяма енергия.
Най-вероятно в България се правят такива домашни партита, но доста често голяма част от гостите нямат енергия и седят и пушат и пият по столовете.
В бг такива купони трудно стават, защото
- всеки гледа другите и съди
- хората имат бариери, всеки се притеснява - по-малко сме отворени към непознати хора, а момичетата в общия случай не се вкарват в приключения.
"хората тук трудно се отпускат" някой казя нагоре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
абе кратуна куха, що си мислиш, че американците са измислили нещо
така си празнувахме завършването още 80-90-те години и нито един от нас не го е смятал за български патент
даже аз като завърших, се събрахме целия клас в нас, пихме, танцувахме, плюс всичко друго, което си гледал в тия американски бози
ихихихи ^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...