- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за феновете на Грозния :)
Продължавам тук, за да не спамим дневника:
Правил съм много ясно (не че беше нещо особено), а ти ако си правил сигурно е било по-отдавна отколкото аз и затова те е яд.
Как върви в сайтовете за "запознанства"? Забиваш ли ги яко? Правиш ли "бройки"
?
Още ли гледаш профила на Марио във ФБ?
Следващия път като правя секс ще се снимам, ще го кача в някой сайт и първо на теб ще пратя линк, да знайш![]()
!
Тори, миличка - къде видя обида мила?
Я първо погледни себе си и Турксчо и в темите извън кофата!
Защо да е по-страшно?! Аз да не би да съм по-лош от тях?
Може и така да е, защото съм нисък и слаб. Това доказва, че повечето хора не са се отдалечили много от животните.
Aко това, което показваш във форума е истинското ти аз, не би могъл да дадеш добро възпитание на дете.. Ако ти възпитаваш дете, то ще се превърне в повърхностен и вечно мрънкащ лиглъо(една тема няма в която да не си се оплакал!).
Друго имах предвид под естествен подбор, но явно още не си еволюирал достатъчно за да разбереш... (Сам го каза)
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
[QUOTE=Следващия път като правя секс ще се снимам, ще го кача в някой сайт и първо на теб ще пратя линк, да знайш![]()
![/QUOTE]
Баси погнусата ще е![]()
Как мога да съм сигурен, че ще постнеш истинските ЛС?
Като модератор можеш да правиш всичко.
Наистина ли? Тогава...
... като това стои повече от 3 седмици и аз съм го поствал официално в "модераторска помощ" няколко пъти!
Три пъти задавам този въпрос, официален отговор няма! Защо ли?
Това отдавна пролича и всички потребители го видяха!
Всички знаем, че когато ти се изчерпят аргументите, ще ме баннеш, като миналия път!
С което за пореден път, без да искаш, ще докажеш, че съм прав!
Т.е. чакаше се само повод, не причина?
Много е хубаво, че се позоваваш на т.13 от правилата:
13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Ако правилото се приложи обективно, много други потребители са правили далеч по-сериозни нарушения, но постовете им си седят, санкции няма, въпреки че са докладвани многократно!
Мен са ме обиждали многократно с нецензурни думи, като дори са пожелавали смъртта ми! Това как се вписва в т.13 от правилата?! Или срещу мен може всичко?!
Предполагам другите няма как да го нарушат, ако не са получавали предупреждение!
Очаквам да видя къде точно са споменати името ти и смърт в едно изречение.
Ако има някъде "Грозния" и "смърт" на едно място,добре.
Но е ако "Убавия" ,заедно със всякакви други глупости,това не се брои.
Няма никакъв потребител с това име,тъй че си трайкай.
Вече ти го казах това,но ти ми би игнора,защото съм прав,нале?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Патенце, тази вендета е направо жалка. Най-вече защото няма да постигне нищо. Лека нощ ти желаяПовече не мисля да пилея време с теб.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"Гълъбице моя в скални проломи, под каменни заклони! покажи ми лицето си, дай ми да чуя гласа ти, защото гласът ти е сладък, и лицето ти приятно." Тук май има нещо. Само LadyDi да внимава, че е семейна, а прелюбодейството е тежък грях.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Постигна, колкото и да твърдиш обратното!
Много добре разбирам, че всичко това, те поставя в доста неудобно положение - със собствените си действия, доказа че си необективна и не спазваш нито правилата на форума, нито дадената публично от теб дума!
Тенденциозно реши (и продължаваш) да не санкционираш явни нарушения, за които е подаван сигнал, с което наруши правилата на форума. Както и публично дадената от теб дума!
Банна ме, без да съм нарушил правилата на форума, под влияние на лични пристрастия и...
- с което пак наруши правилата на форума. Ти, не аз!
Ясно е, че сега няма да вземеш мерки по този (и други сигнали), не само защото някои са ти по-симпатични, твърде късно е, ще изглежда като "след дъжд качулка", а и защото това би означавало да признаеш, че някога, някъде, поне за едно нещо съм бил прав!
Ситуацията и фактите си стоят, всички ги виждат, а аз само ги анализирам. Моята роля в случая е минимална!
ае грозен ти не разбра ли че тва е просто форумв който никой не получава никакви заплати и не се въртят пари като в други сайтове и че на никой не му пука за теб понеже си някакъв мижатур дето лае тук и си развява насраните гащи във всяка тема
че си дебил дебил си спор няма даже ако искаш анкета ще пусна не че защитавам лейдито отношенията ми с нея да кажем че не са много добри но просто си го търсиш и даже ти е малко
ако не искаш да получаваш подобни откровения не провокирай останалите с девиза си ''тъп но упорит''
та опитай да си промениш отношението към другите и те ще си променят отношението към теб
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov, колко пъти съм те банвала, понеже не те харесвам?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
калпазанка нямаше да си прави и труд да му отговаря
толкова ми липсва... ще взема да я поухажвам да се върне
иначе аз бях супер модератор в един форум към игра на биг пойнт където се въртяха и пари
после спряха форума за България и останах само в съпорта им но това е друга тема
та в този форум за спор с член на екипа за постоянно дебилство или за накърняване на имиджа на член на екипа както ти говори че имаш лични отношения в момента спирахме завинаги
като дори можеше да има и последствия в играта
Последно редактирано от haritov : 02-21-2017 на 18:40
С други думи да продължават да ме обиждат, а аз да започна да им се радвам за това?!
Е нема как да стане!
Тя нямаше да наруши правилата на форума, както направи ти и да банва хора неправомерно по лични пристрастия!
Веднъж съм ѝ писал и не ме върна, взе мерки, беше учтива (и най-вече обективна) за разлика от теб!
Твоята официална омраза към мен, подклажда омразата и на останалите потребители към мен, защото знаят, че имат картбланш да правят каквото си искат и да останат недосегаеми!