- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за феновете на Грозния :)
Холито здраво ме чете и репортва, за това ще оставя тоя пост и тук, за да не го изтрият:
А триъгълник имате ли или го бръснете?
Не можеш да намериш мъж, който да ти даде същото!
Май никой в тоя живот не може да те обича толкова, колкото кучето, а?
Според мен от редовните потребители тук Грозния действително заслужава бъде наречен инфлуенсър, защото неговите мнения предизвикват истински интерес (та дори понякога и истински фурор), а не са скучни и гъзоблизнически като тези на другите уж масивни профили (С по над 2 к мнения и с по няколко години история тук. Няма да ги споменавам. Те сами ще се припознаят тук.). Мненията на тези потребители са скучни и монотонни и даже не бих казал, че внасят дори цвят. В такъв контекст, Грозния си е точно инфлуенсър, защото участието му във форума е много по-интересно и по-полезно за развитието на медията тийнпроблем и привличането на интерес към нея от колкото участието на тези (гореспоменатите). Така че според мен Грозния трябва да бъде направен администратор или поне модератор тук, а дори и като обикновен потребител заслужава поне някакво признание или премия от сайта за усилията, които полага да изобличи скучнотата и просотията отново на гореспоменатите, както и на новите.
Последно редактирано от TrollFactory : 03-27-2019 на 08:40
^^Благодаря!
Ежедневието на тези хора е толкова скучно и сиво, като го пренасят и тук. Със скучни постове, просят внимание, като очакват някой да им каже колко са уникални, интересни, велики и преуспели. Вместо това се появявам аз и ги удрям със суровата истина като товарен влак! За това доста хора ме мразят, но въпреки това не спират да ме четат!
^^ Два трола си чешат крастата.
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Не си ми достатъчно интересен, да не кажа хич. Не си струва.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Другарят Исаев се направи на ударен като нарочно съкрати моя пост и го обърна с своя полза. Типично поведение на някой, който не знае какво да каже и може само да простее..
Направи го на това
А оригинално значеше нещо съвсем друго:
Аз пък мисля, че трябва да си напълно малоумен и беззащитен, за да се оправдаваш с това.
Защо фейкове ще комуникират помежду си?
Ако говори за себе си - да.
Това лице има сериозен психически проблем с реалността.
Също така е вманиачено по комунизма.