- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за феновете на Грозния :)
нормално е да иска да ти види пъпешите
ама не е нормално веднага след отказ да те маха
ми той е ненормален
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не знам и не ме интересува, ако трябва да бъда честна.
Това, че не приемам случайни идиоти, а само такива, които познавам, няма общо с факта, че Пумба ме е махнал от приятели, но ти си толкова малоумен, че не можеш да разграничиш двете ситуации. Лоша съм, защото не съм длъжна да се държа добре с простите хора.
грозния ще се сърди, че му пълните темата с неща, за които мечтае, но няма
Комплексарчо-фейкчо, тука те резнаха много жестоко!
В случая това си ти, като те махат още преди да са те сложили!
Ето това вече е обяснение като за малоумни (така че и малоумните да разберат)!
... така че дано да си я разбрал вече!
А, защо?!
Много ми е приятно даже, че пишат в моята тема!
Пускам това в кофаджйска тема, да стои тук за вечни времена, преди някой да го е изтрил от оригиналната тема:
Подмокри ли се от всичко това?
П.С.1. Кукло, правиш се че ме игнорираш, но знам че ме четеш! 100% го доказа
! Не съм видял никой друг да общува с теб
! А защо пишеш? Търсиш внимание - какво друго?! Чакаш някой да те помисли за интересна, но никой, абсолютно никой друг не ти обръща внимание в тоя форум
! Само да не се объркаш, че съм ти фен! Критик съм ти, не фен (но това пак е повече от НИЩО)
!
П.С.2. Ей, чшшш модераторите, преди да триете, посочете къде съм употребил обидни думи!
Напълно съм съгласен и постоянно критикувам такива хора, но те и от критика не разбират!
Холито здраво ме чете и репортва, за това ще оставя тоя пост и тук, за да не го изтрият:
А триъгълник имате ли или го бръснете?
Не можеш да намериш мъж, който да ти даде същото!
Май никой в тоя живот не може да те обича толкова, колкото кучето, а?
Според мен от редовните потребители тук Грозния действително заслужава бъде наречен инфлуенсър, защото неговите мнения предизвикват истински интерес (та дори понякога и истински фурор), а не са скучни и гъзоблизнически като тези на другите уж масивни профили (С по над 2 к мнения и с по няколко години история тук. Няма да ги споменавам. Те сами ще се припознаят тук.). Мненията на тези потребители са скучни и монотонни и даже не бих казал, че внасят дори цвят. В такъв контекст, Грозния си е точно инфлуенсър, защото участието му във форума е много по-интересно и по-полезно за развитието на медията тийнпроблем и привличането на интерес към нея от колкото участието на тези (гореспоменатите). Така че според мен Грозния трябва да бъде направен администратор или поне модератор тук, а дори и като обикновен потребител заслужава поне някакво признание или премия от сайта за усилията, които полага да изобличи скучнотата и просотията отново на гореспоменатите, както и на новите.
Последно редактирано от TrollFactory : 03-27-2019 на 08:40