- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за феновете на Грозния :)
Кажи, кажи. Да си знаят всички каква ти е слабостта.
квак
*popcorns*
Продължавайте, не се притеснявайте, карайте си се...![]()
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
Представям си те, Грозен, като мега адският трол-фото модел, мастърмайнд на интернешънъл тролинг корпорейшън, засипан от милярди левове, курви и други гъзолижещи утайки на обществото. Излегнал се на шезлонга, пушейки сладко кубинската пура - в Бора Бора времето е прекрасно и правиш това, в което си най-добър - тролиш в тиинпроблем.
Помниш ли какво сме писали на лс преди... Година ли беше, не помня вече? Какво промени от тогава?
Не ме кефи мисленето ти човек, наистина, кибичиш на едно място. Нагласяш представата си за света така, че да ти е изгодна на самият теб. Ако трябва да промениш нещо, измисляш си причина за да не можеш.
Хората горе те скъсват от ебавки не защото просто така си, а защото ги провокираш с коментарите си. Може би на теб не ти се струва, че е така, но именно в тва е проблема.
Или това, или си мастър трола.
Премествам дискусията тук, за да не смамим другата тема.
Може да важи и за мен, но до някъде.
Знаеш ли колко хора от форума са ми писали на ЛС да ми искат снимка? В момента се сещам за поне 5-6 (да не споменавам имена).
Аз много добре знам за себе си, колко (не) ме харесват хората. Работата е там, че някои други в подобно положение не осъзнават същите неща за себе си, за разлика от мен.
Ами ти Корби?
Добре ли се чувстваш?
Сам ли си?
Ако не е визията, кажи ми според теб какво ти пречи да си вървежен и харесван (защото ти не си и двамата го знаем)?
Поздравления кораб, че имаше смелостта да го кажеш!
Аз и Кораба съм критикувал много пъти, но той е далеч по-обективен от вас и няма вашите комплекси.
Мила, аз спазвам правилата много повече от 90% от хората тук. Не го забравяй!