- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали може да се появят симптомите чак сега?
Здравейте преди почти 10 месеца бях на компанионка която ми наорави свирка без презерватив.
Много се бях притеснил след това, да не съм се заразил с нещо.
След 1-вия месец си направих тест за ХИВ и Хепатин -отрицателни. След 3-тия за хив -отрицателен. Преди 1 седмица ми се появи малка топчиица под лявото ухо, на следващата сутрин под дясното. Притесних се ходих пак си направих за Хив и Сифилис-отрицателни. Те намаляха почти изчезнаха, но ми се появиха 2 нови, зад ухото дясното и над лявото ухо пак супер малки.
Притеснява ме дали може да е хламидия която да се прояви чак след 10 месеца като симптом или просто се психясвам че е това, защото след като ми кааха че има такова заболяване и прочетох симптомите започнаха да ме болят и тестисите и т.н. Тази седмица ще ходя в Геника да сиправя изледване, но незнам и кое точно има 3 за 35, 50 и 70 лв но не разбрах каква име разликата всички зимали ДНК. И на уролог ще ходя.
Последно редактирано от izanagi : 01-28-2017 на 06:36
Тест за ХИВ след месец е напълно безполезно да се прави. След като си правил ХИВ, B,C и Сифилис, то остава само така да ги наречем "по-маловажните" болести. Хламидий, Уреаплазма, Гонорея и т.н. Отиди на един уролог и му разкажи, пък той ще те посъветва най-точно.
пич, абсолютно нищо ти няма
ако имаше хламидия, дето проявява симптоми, на втория месец щеше да ти изтича секрет и да изпитваш дискомфорт
цибалаб - тест спокойствие - 50 кинта
хепатит б и ц, хив, хламидия, гонорея и сифилис тестват
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ А това въобще не е универсално правило. При различните хора, заболяванията протичат по различен начин. Иначе вероятността да му няма нищо естествено е повече от огромна. Особено пък от свирка.
топчета под ушите го психират за ппи
напомня ми, когато кофти вкуса в устата ми и гърлобола си мислех, че са от гонорея в гърлото
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хахахахха ;ддд
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кое е смешното колеги. Иначе наистина досега оплаквания не съм имал, просто тези топчета ме психясаха които наи вероятно са от нещо друго. Но все пак ще си направя тест
Няма смешно. Лошото е, че, ако нямаш куража за платени удоволствия и ще се психясваш месеци наред след това дали нямаш някаква болест, е по-добре изобщо да не се занимаваш.
Дерматолог вероятно би ти свършил доста по-добра работа от трети и пети отрицателни тестове...шансът да се отнася за нещо съвсем несвързано не е малък. Ако пък е, той ще те насочи.
Е то е ясно че повече няма да ходя, само за хламидия ще си направя и няма вече за какво да е притеснявам мисля.
Кофти е тръпката.