Да
Не
Първоначално написано от papugai девствения мод чудото на тийна тук девствен мод не беше имало като знаем как се ставаше Спокойно, тя знае, че не искам нищо с нея.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Спокойно, тя знае, че не искам нищо с нея. кога го е разбрала не и личи
Първоначално написано от papugai кога го е разбрала не и личи Сигурно повече от година вече.
Първоначално написано от inewton Сигурно повече от година вече. може да са и поникнали циците и да е решила пак да се пробва с теб
Първоначално написано от papugai може да са и поникнали циците и да е решила пак да се пробва с теб Едва ли. Пък и тя май знае, че не обичам цици.
Първоначално написано от inewton Едва ли. Пък и тя май знае, че не обичам цици. май знае, ама може и да не знае я я питай за циците
Първоначално написано от inewton Спокойно, тя знае, че не искам нищо с нея. Първоначално написано от inewton Пеперудки, знаете ли някой гей бар в София, че скоро ще се срещам с класа от семинарията? ъхъ
Първоначално написано от papugai ъхъ Те са толерантни.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от papugai ъхъ Искаш ли да те водя на прайд? Събрал съм вече хора, ама няма да те върна ако искаш да се присъединиш.
Първоначално написано от inewton Искаш ли да те водя на прайд? Събрал съм вече хора, ама няма да те върна ако искаш да се присъединиш. мен никой не ме води аз водя другите ще си направя мой парад и ще дефилирам само аз
Първоначално написано от papugai мен никой не ме води аз водя другите ще си направя мой парад и ще дефилирам само аз Ама тоя твой парад няма да има благословията ми. Никой няма да дойде на него. Където съм аз, там е парада.
Първоначално написано от inewton Ама тоя твой парад няма да има благословията ми. Никой няма да дойде на него. Където съм аз, там е парада. Ужас, добре че си им дал благословията си, че можеше и да не успеят тази година.
Първоначално написано от dreamwalker Ужас, добре че си им дал благословията си, че можеше и да не успеят тази година. Разбира се, че нямаше. Ако Синода каже "не" няма да има парад.
Първоначално написано от inewton Ама тоя твой парад няма да има благословията ми. Никой няма да дойде на него. Където съм аз, там е парада. аз сложа ли бялата качулка и тръгна ли с факла посред нощ те ще дойдат сами
Първоначално написано от papugai аз сложа ли бялата качулка и тръгна ли с факла посред нощ те ще дойдат сами На Фори Светулката ли ще се правиш? Мина му времето на него.
Първоначално написано от papugai аз сложа ли бялата качулка и тръгна ли с факла посред нощ те ще дойдат сами А брат ти?
Първоначално написано от papugai мен никой не ме води аз водя другите ще си направя мой парад и ще дефилирам само аз А брат ти какво ще прави.
Правила