Фроид е единствения човек, дето може да намери сексуален подтекст и в молитва
Аз затова съм му фен. Въпреки че е вероломен атеист той доста се ползва от християнските концепции. Според Библията човекът е паднало същество подвластно на плътта си, което означава секс и развратност (и не само). Фройд казва същото.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Жабата е зелена.
Ти имаш жаба за профилна.
Извода е-зелено.
Атракса ще потвърди.
Тори е жаба, жабите са зелени. Зелени са също парите, тревата и Те. Те са създали пирамидите. Пирамидите са символ на масоните. Слочаеност?
Извод: Те са зелени => правилният цвят е зелен.
Аз затова съм му фен. Въпреки че е вероломен атеист той доста се ползва от християнските концепции. Според Библията човекът е паднало същество подвластно на плътта си, което означава секс и развратност (и не само). Фройд казва същото.
Може да не си толкова заблуден, колкото си мислех Xaxa
Тори е жаба, жабите са зелени. Зелени са също парите, тревата и Те. Те са създали пирамидите. Пирамидите са символ на масоните. Слочаеност?
Извод: Те са зелени => правилният цвят е зелен.
Квак,аз какво ти казах?
Зеленото е отговора.
И Антракса е съгласен.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Фройд е болен.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.