.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Супер фен
    даже разбих мутрата на 1 такъв веднъж, щото ме сваляше, недей просто.
    автора е трол, ама теб се чудя да тръгна ли да ровя в нета да търся начин да подам сигнал и някоя правозащитна организация да ти съсипе животчето. Тъкмо си и на 17 - осъждан или с висящо дело няма да можеш да влезеш в университет.
    Смятай к'ъв си гений, и смятай къв късмет си извадил, че родителите на момчето, което си нападнал, не са те изкъртили от съдене.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    автора е трол, ама теб се чудя да тръгна ли да ровя в нета да търся начин да подам сигнал и някоя правозащитна организация да ти съсипе животчето. Тъкмо си и на 17 - осъждан или с висящо дело няма да можеш да влезеш в университет.
    Смятай к'ъв си гений, и смятай къв късмет си извадил, че родителите на момчето, което си нападнал, не са те изкъртили от съдене.
    хохохохохо
    някой ще вземе да реши, че е набил теб
    пък може наистина теб да е бил
    и ти сега да чакаш поне извинение

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Спокойно, аз съм си изял последствията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си