Първоначално написано от inewton Ми тоя е асексуален гей. Гей е, ама не практикува. Сигурно няма с кой... С 25см(малко вероятно) кой ще се навие A тоя пич как го е проверил, само той си знае
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Сигурно няма с кой... С 25см(малко вероятно) кой ще се навие A тоя пич как го е проверил, само той си знае Ама той повече изглежда като пасивен, не вярвам паламарката да я използва. Не, бе. Гея за себе си го казва, не друг.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ама той повече изглежда като пасивен, не вярвам паламарката да я използва. Не, бе. Гея за себе си го казва, не друг. Може A... Той се е размечтал... Отдал се е на греховни мисли..
Вие май утре ще празнувате !
Първоначално написано от Rengur всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума
Първоначално написано от Dwyd96 Може A... Той се е размечтал... Отдал се е на греховни мисли.. Ще се помоля на Господа да ме пази и ще го изповядам.
Първоначално написано от Грозния Вие май утре ще празнувате ! Естествено... Утре е Трифон Зарезан.. Специално ходих до Мелник за вино...
Първоначално написано от inewton Ще се помоля на Господа да ме пази и ще го изповядам. по-добре недей.. може да му е гей фантазия да го прави с поп...
Първоначално написано от Dwyd96 по-добре недей.. може да му е гей фантазия да го прави с поп... А, не не. Той на мен ми е приятел, дресирал съм го да не пипа.
Първоначално написано от Dwyd96 Естествено... Утре е Трифон Зарезан.. Специално ходих до Мелник за вино... Ква е тая тъпа профилна? Кво вино взе? И кога ще пуснеш бутилките(пълни) по еконт или спийди?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Dwyd96 по-добре недей.. може да му е гей фантазия да го прави с поп... За Харката ли говориш ? Ким-Чен-Двид, тая профилна вярно е тъпа .
Първоначално написано от deitona22 Ква е тая тъпа профилна? Кво вино взе? И кога ще пуснеш бутилките(пълни) по еконт или спийди? Като ги изпия, ако има вода ще ги пусна пълни! Грозен, то и ти си тъп ама не съм го казвал на целия форум . (Бутона за репорт е в левия ъгъл)..
Последно редактирано от Dwyd96 : 02-15-2017 на 17:37
Първоначално написано от Dwyd96 Грозен, то и ти си тъп ама не съм го казвал на целия форум . (Бутона за репорт е в левия ъгъл).. Е сега, защо трябва да се обиждаме ?! Аз само казах, че не ми харесва и това няма нищо общо с правилата на форума.
Първоначално написано от Грозния Е сега, защо трябва да се обиждаме ?! Аз само казах, че не ми харесва и това няма нищо общо с правилата на форума. Аз не те обиждам Изказвам мнение Никой не казва на Ким Чен Ун, че изглежда тъпо с очила!
Първоначално написано от Dwyd96 Като ги изпия, ако има вода ще ги пусна пълни! Грозен, то и ти си т*ъ*п ама не съм го казвал на целия форум !!!!!. (Бутона за репорт е в левия ъгъл).. Не си ли ги изпил вече? Раюваляш се...
Първоначално написано от deitona22 Не си ли ги изпил вече? Раюваляш се... Още не съм тъп не е обида или нецензурна дума
Първоначално написано от Dwyd96 Още не съм тъп не е обида или нецензурна дума Постарай се. Но постарай се да пристигне до утре пълна бутилка с вино! Знам,но все пак Убавия се хваща за всяко нещо.
Първоначално написано от inewton Аз търся попадия. Имаш ли някоя свястна в клиниката? Под свястна имам предвид нимфоманка, ама да е и поне малко хубава. хммм
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent хммм Да не отговаряш на критериите?
Първоначално написано от Dwyd96 Да не отговаряш на критериите? Така си мисля. Ама принципно това друг трябва да го определи.
Първоначално написано от divergent хммм Ти кандидатка ли си?
Първоначално написано от inewton Ти кандидатка ли си? Че и питаш.
Първоначално написано от divergent Така си мисля. Ама принципно това друг трябва да го определи. Аз ли? Отговаряш... Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$!
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ли? Отговаряш... Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$! Ъ,нещо не забравяте ли ?
Първоначално написано от Dwyd96 Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$! Ще те запозная с педалчето от ТУ. Булка за булка.
Първоначално написано от deitona22 Че и питаш. Това какво трябва да означава?
Правила