- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Марка протеин и фатбърнър
Насочих се към фатбърнър защото ми казаха че е по-ефективен от Л-карнитина а и аз искам един по-обстоен резултат.
Харитов, може комбинацията да е добра, но се боя че нямам чак толкова много пари. Като погледнеш 100-лв за протеин без който няма как да се размина и още поне 60 за продукт за изчистване. Така и така спомена Йохимбин-той си спадаше към термогенните бърнъри ако не греша а добри резултати ли дава?
по-принцип е най-силния иначе това което ти казах излиза малко повече от блек файъра
като можеш да си вземеш йохимбин и синефрин само така ще ти излезе същото и просто да пиеш едно кафе
и резултатите са отлични но само на него не чакай преди ги взимах и наистина имаш много енергия
Последно редактирано от haritov : 02-27-2017 на 06:06
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.