.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Аз съм раздвоен по въпроса. Бих искал ако не да се забранят, то поне да не се водят вероизповедания по закон (католиците примерно) и по този начин данъчните преимущества да не важат за тях. Трябва да се покаже на външните фактори че България няма да се даде лесно. Накарай ги да плащат, пък те да си вярват че могат да изменят Българина. Даже и ще помогне да изчистим бюджета.
    Католиците са по- малкия проблем. Тяхното учение е доста по- малко изкривено и по- малко богохулно, отколкото това на протестантите. Католиците много по-лесно биха могли да се върнат в истинската църква.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Католиците са по- малкия проблем. Тяхното учение е доста по- малко изкривено и по- малко богохулно, отколкото това на протестантите. Католиците много по-лесно биха могли да се върнат в истинската църква.
    Пример давам само аз. То това е ясно, и съм съгласен. Може да редиш и други към списъка - мормоните, свидетелите на YHWH и така нататък.
    Принципа важи. Накарай ги да плащат и си решаваш проблемите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си