- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Oт местопрестъплението- тиинпроблем!
Както знаете, изведнъж Грозния спря да пише във форума. Подозирам че е бил отвлечен от някой от потребителите във форума, които бяха враждебно настроени към него! Случаят е изключително сложен, предвид факта, че не знаем дали Грозния е реална личност и също така взимайки в предвид психическото състояние на 70% от потребителите в този форум!
Ето защо този случай беше поверен именно на мен- Корейшио.
В следващата седмица ще проведа обстойно разследване, използвайки най-съвременните методи за разпит, събиране на доказателства и за гадаене по урина на бездомна жена в цикъл!
Ще проведа разпити с основните заподозрени по случая и до края на другата седмица се надявам да съм разбрал какво се е случило с Грозния!
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
Базирайки се на факта, че последния му коментар е "чао", заключвам, че не е бил отвлечен. Case closed.
Чисто съвпадение!!
Мечтаех.![]()
Ден първи от разследването:
Този случай е един от най-сложните, по които съм работил до сега. Все още има много неизвестни и много заподозрени.
Извършителите са похитили/заплашват някои от ключовите свидетели по случая, с цел да прикрият следите си. Но това няма да ме спре да разнищя казуса до край.
В показанията на един от заподозрените(YoungBloodz) има много несъответствия, a освен това няма алиби. Kaто модератор на форума най-вероятно има достъп до акаунтите на свидетелите и ги използва за да се измъкне! Единственото което му липсва е мотив, но психар като него не се нуждае от мотив!
Другите заподозрени показват завидно спокойствие.
Главни заподозрени по случая са:
YoungBloodz
deitona
Indistinct
АгентМура
Dwyd96
Сартр.
Сартр.
Много ли ти е скучно, горкия.
Аз съм от пресата, Корейшо, ще те следвам по петите като досадно кутре, за да направя документален филм за Родната полиция и теб. Може, нали?
квак
Всички сте част от грозния
Какво правеше и има ли кой да потвърди?
Хммм... Това е много подозрително! Имам солидни доказателства, че ти най-много си искала Грозния да бъде премахнат от форума! А сега искаш да наблюдаваш случая отблизо, без да будиш подозрения....
Много е съмнително...
Последно редактирано от Dwyd96 : 03-14-2017 на 20:24
Сартр.
Това е тайна.
Нима подозираш една Костенурка?