Първоначално написано от deitona22 Абе,Яхта,кога си произведен? По време на Бенджамин Франклин
Първоначално написано от golemiq_korab_minava По време на Бенджамин Франклин Млад си. Остави онова нещо,дриймуокър,на Попа. Тя/той/то си е за него.
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Аз само го съветвам като приятел.. Да не страда Не сам я хванал.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ама аз нищо не съм ти казал Каза!
Първоначално написано от YoungBloodZ Каза! Не съм
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не съм Имам доказателства.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Аз само го съветвам като приятел.. Да не страда Не сам я хванал. Гледай и да не я хващаш, че ще стане бой. На теб съм ти намерил една мръсница. Не се занимавай с моята.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Покажи ги . А ти имаш фалшив профил във фб :Д
Първоначално написано от inewton На теб съм ти намерил една мръсница. Не се занимавай с моята. След дъжд качулка...
Последно редактирано от YoungBloodZ : 03-15-2017 на 16:45
Първоначално написано от inewton Гледай и да не я хващаш, че ще стане бой. На теб съм ти намерил една мръсница. Не се занимавай с моята. Ххх не искам мръсници аз съм монах
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ххх не искам мръсници аз съм монах Защо не каза по- рано. Щях да те подготвя. Ти като не знаеш църковнославянски как служиш?
Не служа. :Д Яроглифии
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Покажи ги . Първоначално написано от golemiq_korab_minava Искам да цензура dreamwalker .
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не служа. :Д Яроглифии Значи никакъв монах не си. Кога ще те запознавам с мръсницата?
Първоначално написано от YoungBloodZ . Това с копирането ли го направи ?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Това с копирането ли го направи ? Лъжец
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Това с копирането ли го направи ? Да, копирах какво си ми написал на ЛС и на мястото на някои неща сложих цензура в червено.
Първоначално написано от inewton Значи никакъв монах не си. Кога ще те запознавам с мръсницата? Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ Да, копирах какво си ми написал на ЛС и на мястото на някои неща сложих цензура в червено. Нищо такова не съм писал за нея.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Нищо такова не съм писал на нея. На нея не знам какво си писал.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не. Корабчо, ще те помислят за обратен ако продължаваш така.
Първоначално написано от inewton Корабчо, ще те помислят за обратен ако продължаваш така. Колко си наивен.. А всъщност всичко се случва под носа ти.
Първоначално написано от YoungBloodZ На нея не знам какво си писал. Ще отговаряш за лъжата
Първоначално написано от YoungBloodZ Колко си наивен.. А всъщност всичко се случва под носа ти. Вярвам му.
Хммммм
Правила