- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Много съм слаб, какво да направя?
Та така.. Миналата година бях пълен, комплексирах се, тичах много и отслабнах. Проблемът е, че сега съм мега слаб, кокалите ми стърчат, изобщо - грозна гледка. Всички ме карат да ям, но аз си ям редовно, пак не помага. Решил съм да заякна малко, ей така за самочувствите, но искам съвет. Може ли да ми дадете някаква програма с някакви упражнения. Нямам възможност да ходя на фитнес, за съжаление. Лицеви упори - мога само на колене, иначе се изморявам след 5-тата. Коремни преси си правя редовно, но май са ми малко. Набирания също не мога.
Всякаква информация ще ми бъде полезна, искам да придобия малко самочувствие. Благодаря предварително.
Трол постове няма да бъдат оценени.![]()
Еми, ако очакваш големи резултати поне един дъмбел 10 кг ти трябва.......
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Явно пушиш и затова се изморяваш след 5-тата лицева.
Вземи си лост за набиране за вкъщи и след 1,2 седмици ще правиш по 10 набирания : )
Какво е това ,,понякога? То никой не се е научил от първия път !
Ходи пъни се , поти се и с времето ще научиш..
Лицеви като усетиш ,че не можеш - тогава пускай коленете и си прави серии
без дъмбели или гири ,или някаква тежест ,която да вдигаш няма да направиш много и ще ти е трудно
Нямам това,нямам онова,не мога това,не мога онова...Храня се "редовно" - не помага.
Явно всичко ,което правиш е грешно..
Първо зависи какво ядеш и по колко.
Второ зависи какво изразходваш.
Трето това,което нямаш,се сдобии с него и намери начин да тренираш.Кросфит със собствено тегло ,лостове(ще се наложи да се научиш ако искаш) тичане плуване като кардио и това е.
Ти на лицевите не дишаш, за това се изморяваш. До сега не съм виждал СЛАБ човек да не може да направи поне 10 лицеви. Един приятел е кожа и кокали и прави 30-тина с малко зор, пък ти... Сега, дебел човек - да.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Аз съм слаб и правя спокойно 30-40 лицеви . Не мисля , че там ти е проблема . Започни да вдигаш тежести , но не направо от дъмбели по 10 кила , както те посъветваха , ами малки гири по 3-5кг и постепенно увеличаване .
мале аз 2,5кг гири едвам дигам пък камоли 10 кила
Маайкооо! Какво е това бе момче? 2,5 кг! Аз правя раменни преси с 25 кг дъмбели (единия) хем не съм от силните в залата. А пък ти съвсем си се отпуснал. Манекенски тип тяло ще имаш. Гледай само вятърът вън да не те издуха![]()
Писах ти в няколко теми,фитнесът е за такива като теб. Ама щом нямаш интерес за тези неща,ти си знаеш най-добре. Тук във Варна от липса на зали поне не можем да се оплачем.![]()
абе аз като започнах да тренирам още в началото започнах с 5кг и правих по 50 повторения не знам колко слаб трябва да си да не можеш да вдигнеш 10...........
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Кво значи да "вдигаш" 10 кг ? Бицепсово, трицепсово сгъване/разгъване, хеликоптер, раменна преса, как ?
10 кг не са малко за начинаещ, но иначе да, определено ще трябват дъмбели след определено време тренировки..
аз говоря за бицепсово сгъване........
sapphire5![]()
awere той 5 лицеви не може , а пък го караш да вдига 10 кг дъмбели?
еми то тва е целта да заякне........
sapphire5![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=BFp-FrzYDRo
ей това е любимото ми даскало значи ;d
кво точно ти пречи да ходиш на зала по 3 пъти в седмицата за по час? защото по-бърз и ефектифен метод нЕма, както и да го погледнеш...
awere ти или бъркаш килогрqмите или си мега силен
аз вдигам 10 кг..