.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Unhappy Най-добрият приятел на брат ми...

Здравейте мой люде!
    Имам проблем. Аз съм Ели на 14 и никога не съм си харесвала никой. Досега...
    Взех та се влюбих в най-добрия приятел на брат ми. Той е с две седмици по малък от мен, и е изключително страхотен За жалост живее мнооого далеч, на другия край на България..
    За радост, тъй като са много близки с брат ми, вече идва веднъж на гости за седмица. Нещата горе долу се развиха, (спахме на едно шалте под едно одеало до огън на полето, разбира се и братята ми бяха там), но съм почти убедена че не ме харесва, тъй като ми показваше снимки на момичето което харесва той - ДА ЗНАМ. FRIEND ZONE.
    Така или иначе, не знам какво да направя, как да постъпя... Дори той да ме харесва, няма как да поддържаме връзка, като си виждаме 1-2 седмици в годината. Не се притеснявам че ще е неловко между него и брат ми, тъй като братята ми (двама са) много ме тормозят с него и като чели много държат да го харесвам (те не знаят).
    Той ще идва пак това лято за седмица, а може ми ще ходим на море, двете семейства (УЖАСС!)
    Ще се радвам на съвет, начин по който да ме види през други очи и начин по които да поддържаме връзка, ако нещата се получат...
    Накратко - КАКВО ДА НАПРАВЯ ХОРАА?
    Последно редактирано от Elenchetoo : 04-05-2017 на 22:04

anonymous990763
    Guest
    А проблемът гласи...?

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    А проблемът гласи...?
    Не знам какво да направя..

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от Elenchetoo Виж мнението
    Не знам какво да направя..
    Значи ставаме двама.