- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи!
нямам мнение по това
но реших да пиша
здр хора
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
чудя се защо мен ме няма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Защо мен ме няма???
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
Темата е от днес, спокойно. На теб също ще ти дойде ред.
По темата:
^темата е изтрита, та затова препратката няма да работи.
ПС:
Същото се отнася и за теб.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 04-13-2017 на 21:04
До тогава ще ти слагам тухли в темата![]()
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
нямам мнение по нищо написано дотук
(повече няма че се изтърка )
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
захуячи се нещо темата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ето бе, ейййй...
Ква па е тая тема са?
Анкета кога?
Последно редактирано от deitona22 : 04-17-2017 на 15:48
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Има си препратка, не е просто изваден от контекста цитат... То твоя коментар си е правилен де, ама все пак не на място.
Нова.
Скоро.
Половин, ама половин тухла четворка!
За кво е тая тема?
Кимчо,дай 4 тухли 4ки и една половинка.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
половин тухла
ама дали ще ти влезе половината или целия все тая
иди разправяй че не си ебан после