Разбирам, че ти е трудно особено при факта, че си заобиколена от толкова много нездравословни и изкушаващи храни. Аз също бях как да кажа под тази власт на тъпчането и преяждането и чувствах, че трябва постоянно да ям нещо, дори и да не съм гладна. Никога не е късно! Просто трябва да започнеш и да го направиш за себе си, да си кажеш КРАЙ и да се мотивираш от всеки един ден, примерно ако си се опитала да ядеш един ден здравословни неща, на следващия ден да си кажеш, че няма да нарушиш вчерашното здравословно хранене и така яж здравословно и си напомняй, че няма да нарушиш всичко, което си постигнала. Научи се да се контролираш, знам, че е трудно. Аз мисля, че до такава степен съм привикнала на контрол, че всеки ден до мен виждам шоколади и как брат ми яде сладки неща и пак не искам да ги опитвам. Иначе изкушението към сладкото е временно. Нужни са ти около две седмици, за да ти мине този глад за сладко и вече няма да усещаш, че имаш нужда от това и няма да искаш и да го опиташ. Мога да напиша много, ако искаш ми пиши, защото аз съм преминавала през много такива етапи на тъпчане, здравословно хранене, дори и гладуване, така че мисля, че ще успея да ти помогна да се справиш.
P.S - между другото съм момиче, но влизам от профила на брат ми, защото не ми се прави нов